Csütörtökön este NK Osijek elleni visszavágóval jelentkezünk a ZTE Arénában!

Az Európa konferencia-liga második selejtezőkörének első mérkőzésére mi utaztunk az Eszék otthonába, csütörtök este pedig mi látjuk vendégül a horvát csapatot!

Az előző találkozó egészen a mérkőzés hosszabbításáig nem dőlt el, majd a 90+3’ percben a hazaiaknak sikerült megszerezni a mérkőzés első, s egyben utolsó találatát, így 1-0-as végeredménnyel búcsúztunk az Opus Arénától.

Az NK Osijek csapata az idei szezonjukban eddig két győztes összecsapást tudhat a magukénak, hiszen első mérkőzésükön a Slaven Belupót, majd a következő fordulóban a Rudes csapatát győzték le, a konferencia-ligát illetően pedig egy gólos előnyre tették szert velünk szemben múlt hét csütörtökön.

Egerszegi csapatunk minden szempontból viharos vasárnapot tudhat a háta mögött, hiszen a mostoha időjárás mellett még a Kisvárda is hazavitte a három pontot a ZTE Arénából.

"Nem jó, hogy két vereséggel kezdtük meg a szezont, de a holnapi most egy másik mérkőzést lesz. A csapat nagyon motivált és szeretnénk kiszolgálni a közönséget." - nyilatkozta vezetőedzőnk, Boér Gábor a mérkőzést megelőző, szerda esti sajtótájékoztatón.  

Nehéz ellenféllel néz tehát csapatunk holnap farkasszemet a ZTE Aréna gyepén, harcias összecsapásra számíthatnak szurkolóink, hiszen még nem dőlt el, hogy melyik csapat lesz a biztos továbbjutó! 

A mérkőzésre online megvásárolhatók a jegyek ITT

 

Mérkőzésnap információk: 

Kapunyitás: 17:45

Jegypénztárak nyitása: 16:30

Mérkőzés kezdete: 18:45