Összefoglaló: ZTE FC - GYIRMÓT FC GYŐR (1-1)

2021.03.19. 13:00 | Felkészülési mérkőzés | Zalaegerszeg, ZTE Aréna

 

A válogatott szünetnek köszönhetően gyakorló mérkőzést játszhattak kedvenceink, ezzel is elősegítve új vezetőedzőnk és a keret gyors megismerkedését.

Már a találkozó legelején előnybe kerültek a vendégek, Lustyik ellen történt szabálytalanság tizenhatosunkon belül, a megítélt büntetőt pedig Heffler okosan a bal alsó sarokba küldte. (0-1)

A gól után többet birtokoltuk a játékszert, azonban stabilan védekezett a sárga-kék együttes, így hátrányban vonulhattunk a pihenőre.

A második játékrészre sort cserélt trénerünk, és a Köcse - Tanasin, Kálnoki Kis, Németh E., Szalai D. - Vass P., Tajti - Szánthó, Szalay, Papp L. - Zimonyi D. összeállításban futottunk ki a pályára.

Nem is kellett sok, Papp László kapott labdát az ellenfél tizenhatosán belül, emelését azonban Ivancsics bravúrral tolta a léc fölé.

Két perccel később Mayer gurított vissza Simon elé, aki 10 méterről a bal oldali kapufát találta telibe.

77. minutumban nagy lehetőség kínálkozott Zimonyi Dávid előtt, de közeli lövését ügyesen hárította a gyirmóti hálóőr.

A mérkőzés utolsó helyzete is csapatunk előtt adódott, Tajti Mátyás szabadrúgásból talált a bal felső vinklibe. (1-1)

 

Összességében egy rendkívül hasznos párharcon vagyunk túl, ami jól segítette együttesünk felkészülését a bajnoki hajrára. A következő edzőmérkőzésünkre jövő hét szombaton kerül sor, a szintén NB II-es FC Ajka ellen.

 

Edzői értékelés

Waltner Róbert: Hasznos volt a mai mérkőzés, több szempontból is. Láttam sok pozitív dolgot, de voltak negatívak is. Arra mindenképp jó volt az edzőmeccs, hogy a kiszúrjuk a negatív elemeket. A következő időszakban azon dolgozunk, hogy változtassunk ezeken.

 

Összeállítások

ZTE FC: Gyurján - Lesjak, Bobál, Szépe, Gergényi -  Sankovic, Favorov – Könyves, Koszta, Babati - Futács

Vezetőedző: Waltner Róbert

 

GYIRMÓT FC: Hársfalvi - Kiss B., Hudák, Karacs, Szegi - Radics, Lustyik, Vogyicska - Herjeczki, Varga B., Heffler

Vezetőedző: Csertői Aurél