A második félidő döntött a hétközi megyei rangadón

A 2022/2023-as szezon negyedik fordulójában a Technoroll Teskánd vendégeként lépett pályára NBIII-as csapatunk, amely a hétvégi vereség után javítani szeretett volna. A fiatalok mellett Koller Zoltán több visszajátszóval is számolhatott, ám kezdőcsapatunk átlagéletkora így is 21 év alatt volt.

A 23. percben a hazai csapat került előnybe Hetesi Patrik révén, aki egy kipattanó labdát váltott kíméletlenül gólra. (1-0)

A félidő végéhez közeledve, a 43. percben Klausz Milán egyenlítette ki az eredményt. Egy bal oldali szögletet követően magabiztosan fejelt a hálóba. (1-1)

Az első negyvenöt perc így 1-1-es eredménnyel zárult.

A második játékrészt lendületesen kezdte csapatunk, melynek a 46. percben meg is lett az eredménye, Boros Zsombor próbálkozása a kapufát találta el, onnan pedig befelé pattant. (1-2)

A hosszabbítás második percében a teskándi gárda végezhetett el sarokrúgást. Utolsó egyenlítési lehetőségként a hazaiak hálóőre is a kapunk előtt várta a labdát, azonban a szögletet követően Papp Csongor volt résen, aki az üres kapuba lőtte a labdát, ezzel beállítva a végeredményt. (1-3)

Technoroll Teskánd KSE – ZTE FC II. 1-3 (1-1)

Technoroll Teskánd KSE: Pergel D., Bekő, Simonfalvi (15’ Szabó), Szinay (65’ Fábián), Pergel B., Hetesi (41’ Molnár), Lórántfy (65’ Borbács), Potyi, Bontó, Őr, Bolla.

ZTE FC II.: Németh, Safronov (75’ Jóna), Lesjak (46’ Kámi), Gergely, Klausz, Kryvotsiuk (80’ Koszovscsuk), Kovács B. (46’ Györe), Csóka, Murár (75’ Vert), Boros, Papp.