Vereséggel zárult szlovéniai vendégszereplésünk

Zajlanak az edzések és a felkészülés talán legkeményebb időszakában járnak kedvenceink. A Tabor Sezana elleni mérkőzés pedig egy újabb remek terhelést jelentett Waltner Róbert legénységének.

Csapatunk a Demjén – Kálnoki, Serafimov, Bobál, Gergényi – Sankovic, Bedi – Babati, Tajti, Skribek – Zimonyi kezdőtizeneggyel vágott neki a találkozónak.

Ellenfelünk teljes erőbedobással szállt a küzdelembe, hisz a szlovén csapatra jövő héten már éles bajnoki mérkőzés vár. Érezni lehetett, hogy a hazaiak már a frissítés szakaszában járnak alapozásukban és a finomhangolás zajlik a liga küzdelmeire.

Az összecsapás első gólját csapatunk szerezte, egy gyönyörű akció végén Bedi Bence talált a kapuba. A nyíltsisakos párharcban kontroll alatt tartottuk a játékot és labdabirtoklási fölénybe is kerültünk. A félidő vége előtt azonban egy középpályás labdavesztés után, ellenfelünk leindította csapatunkat és a ziccerben kilépő támadó nem hibázott.

A pihenőben sort cserélt vezetőedzőnk és a Gyurján – Szökrönyös, Németh E., Sebestyén, Papp – Kovács, Németh D. – Csóka, Koszta, Szalay – Beke küldte pályára.

Fiataljaink biztatóan szálltak be a mérkőzésbe és az ivószünetig remekül tartották magukat a jó erőkből álló ellenféllel szemben.

Az utolsó tizenöt percben, azonban már nem volt ellenszerünk a Tabor támadásaira és 4-1-es végeredménnyel távoztunk a találkozóról.

Csapatunk legközelebb szombaton, Siófokon száll harcba egy újabb felkészülési mérkőzés keretein belül.

Hajrá, ZTE!