Hibátlan mérleggel zártuk a felkészülést

Kedd délután a szlovák első osztály ötödik helyén álló Ruzomberok ellen játszottuk negyedik januári felkészülési találkozónkat.

Küzdelmes, sok szabálytalansággal tarkított első félidőt játszottak a csapatok, kevés helyzet alakult ki a kapuk előtt.

A 30. percig kellett várni az első nagyobb rózsahegyi lehetőségre, ám Demjén a helyén volt, öt perccel később pedig Manzinga távoli lövése veszélyeztetett.

A félidő utolsó percében sikerült feltörnünk az ellenfél védelmét, Huszti Andris remekül verte meg a védőjét a jobb szélen, beadására pedig Csóka érkezett, aki közvetlen közelről juttatta a labdát a hálóba.

A második játékrész két nagyobb ruzomberoki lehetőséggel indult. Mindkét alkalommal Gerec került helyzetbe, ám először Demjén Patrik védett bravúrosan, míg pár perccel később a támadó lövése a kapu mellé szállt.

Legnagyobb helyzetünk Szendrei Norbert nevéhez fűződik, aki a 79. percben hat méterről fejelt kapura, de a vendégcsapat kapusa hárítani tudta a próbálkozást.

Felnőtt férfi labdarúgócsapatunk tehát 1-0-s sikerrel zárta a felkészülést, folytatás pontosan egy hét múlva, amikor is a bajnoki címvédő és listavezető Fradi látogat Zalaegerszegre.

Kezdőcsapat: Demjén – Huszti, Mocsi, Csóka, Bedi – Manzinga (80’ Boros), Szendrei, Sankovic, Gergényi – Ikoba, Szalay

Gól: Csóka