Gólzáporos mérkőzésen győztek fiataljaink

A hétközi fordulóban az FC Nagykanizsa vendégeként lépett pályára második csapatunk.
Mozgalmasan indult a mérkőzés, a harmadik percben Bedő Roland beadását Kámi Belián lőtte kapura, azonban a hazaiak kapusa magabiztosan hárított.

Az ötödik percben egy hazai szögletet követően Klausz Milán szerzett labdát, majd Boros Zsombor passzolt hibátlanul Györe Leventének, akinek lövése elakadt a kapusban, a kipattanó labda viszont Klausz Milán elé pattant, aki a kapu közepébe lőtt. (0-1)

A 20. percben a vendégek előtt adódott ígéretes helyzet, Lőrincz Bence szökött meg a partvonal mellett, beadása Kovács Györgyöt találta meg a tizenhatos vonalánál, majd a középre tett labdát Lőrincz lőtte védhetetlenül a jobb felső sarokba. (1-1)

Az ivószünetet követően Papp Csongor végzett el bal oldali szögletet, Csóka Dániel fejese centikkel kerülte el a kaput.

A 40. percben Boros Zsombor szép egyéni akciója után a 16-oson kívülről Kámi Belián próbálkozott, lövése a kapufa mellett suhant el.

Két perccel később ismét a vendégek veszélyeztettek: Kondor Kristóf beadását János Norbert fejelte a kapu fölé.

Az első félidő hajrájában, a hosszabbítás második percében Boros Zsombor lőtt közelről a kapusba, aki csak visszaütni tudta játékosunk elé a labdát, Boros pedig második próbálkozását már magabiztosan a kapuba lőtte. (1-2)

Vezető találatunk után egy gólos előnnyel vonultak a csapatok szünetre.

A második félidő veszélyes kanizsai helyzettel indult: Bence Szilárd és Kondor Kristóf összjátékát követően Lőrincz Bence kapott jó labdát a 16-oson belül, próbálkozását Németh Ervin hárította.

Az 54. percben Kondor Kristóf került ziccerbe, kapusunk jó ütemben lépett ki a kapujából és bravúrral védett.

77. percben Szilágyi Adrián egyéni akciója után tekerte kapura a labdát, lövése a felső kapufát találta el.

Izgalmas percekkel zárult a mérkőzés. A 92. percben Szökrönyös Dániel beadását Kondor Kristóf fejelte be, a labda Németh Ervin lába mellett pattant be a kapuba. (2-2)

Egy perccel később, rögtön a középkezdést követően Boros Zsombor adott tökéletes – közel negyven méteres - labdát Bedővári Péternek, akinek a passzát követően Kryvotsiuk Denys bombázott a hazai hálóba. (2-3)

Még a 95. percben is adódott egy nagy lehetőség a vendégek előtt, Szökrönyös Dániel beadását Kószás Krisztián fejelte a kapu mellé.

Izgalmas játék után győzelemmel hagyhattuk el a pályát. Fiataljaink legközelebb augusztus 14-én a Practical VLS Veszprém csapatát fogadják Zalaegerszegen.

FC Nagykanizsa – ZTE FC II. 2-3 (1-2)

FC Nagykanizsa: Borsi, Kovács Z.(46’ Varga), Kovalovszki, Kovács Gy. (46’ Szilágyi), Szabó, Lőrincz (72’ Pleszkán), János (62’ Béli), Bence, Józsa (46’ Szökrönyös), Kondor, Kószás.

ZTE FC II: Németh, Jóna, Vert, Dóczi (46’ Bedővári), Klausz, Boros, Bedő (81’ Fábián), Csóka (67’ Bolla), Papp (81’ Péterfi), Kámi (65’ Kryvotsiuk), Györe.