5-2-re nyert második csapatunk

Az NB III. Nyugati csoportjának 36. fordulójában a sereghajtó Tarr Andráshida SC-hez látogatott második számú együttesünk. Már az előző fordulóban biztossá vált, hogy Koller Zoltán legénysége bennmarad, de a városi rangadó mindig extra motivációt jelent labdarúgóink számára, amit vasárnap bizonyítottak is.

Az első perctől kezdve többet birtokoltuk a labdát, ám az első nagy lehetőség mégis az Andráshida előtt adódott, de Németh Ervin bravúrral védte Bakó közeli lövését.

A 36. percben megszereztük a vezetést. Halmai Ádám kapott remek labdát és a kapussal szemben állva a hosszúba gurított. (0-1) Három perccel később Fehér volt szemfüles és kihasználva a hazai hálóőr hibáját, már kettővel vezettünk. (0-2)

Még az első játékrész vége előtt szépített az Andráshida, Szabó egy egyéni akció követően talált a hálóba. (1-2)

A második félidő első tíz percében gyors gólváltás következett. Előbb Halmai növelte előnyünket, aki szépen emelte át a hálóőrt (1-3), majd egy könnyű sípot követően büntetőt kapott a hazai együttes, amit Szabó Martin értékesített. (2-3)

A 70. percben Szökrönyös Zoltán szerzett labdát a középpályán és szerzett látványos gólt, hisz a félpálya feléről ívelte át a labdát a kapuba. (2-4)

Két perccel később aztán Szántó Marcell megszerezte a mérkőzés utolsó gólját. Középpályásunk 25 méterről bombázott a hazai kapuba. (2-5)

Csapatunk megérdemelt sikert aratott egy szép gólokkal tűzdelt, sportszerű mérkőzésen.

 

Tarr Andráshida SC – ZTE FC. II 2-5 (1-2)

Gólok: Szabó (2) ill. Halmai (2), Fehér, Szökrönyös, Szántó

 

Tarr Andráshida SC: Kiss, Szinay, Bakó (65’ Ábrahám), Temlén, Pataky, Dömötörfy, Szabó M., Fábián, Nagy-Palócz (80’ Fekete), Karóczkai (65’ Novák), Czafit (77’ Szabó B.)

ZTE FC: Németh, Jóna, Bekő, Dóczi, Őr (65’ Kámi), Halmai, Szántó (77’ Bedő) Fehér (77’ Kozma-Bognár), Megyesi, Bedővári, Szökrönyös