Az év harmadik edzőmérkőzéséről is győztesen léptünk le a pályáról

Kedden két mérkőzés is várt csapatunkra, annak a céljából, hogy minden játékos megkapja a meccsterhelést. Délelőtt együttesünk a Lendva csapata ellen lépett pályára az év harmadik edzőmérkőzésén. 

Összeállítás: Gyurján (59' Németh E.) - Lesjak, Safronov, Kálnoki-Kis, Papp Cs - Meshack, Kovács B., Dennys, Baloteli (59' Mim), Klausz - Németh D. 

Kiegyenlített mérkőzés vette kezdetét, a mérkőzés 11. percében egy szögletet követően Dávid Zoltán bólintotta a kapuba a labdát, így az ellenfélnek sikerült magához ragadnia a vezetést.  (0-1)

Öt perccel később Németh Dani kapott egy jobboldali beadást Balitelitől, a labda nem sokkal ment a jobb sarok fölé. 

Ezt követően Lesjak szintén Baloteli, ezúttal baloldali beadást lőtte el, a labda pedig a felső lécről pattant ki.

Az elkövetkező percekben mindkét térfélen apró faultok tördelik a mérkőzés ütemét, komolyabb helyzetet egyik csapatnak sem sikerült kialakítani. 

A 45. percben Szabó Bence próbálkozott, lövését Gyurján bravúrral hárította. 

A második játékrész elején domináltuk a játékot, a mérkőzés az ellenfél térfelén zajlott.

Az 52. percben meg is érkezett az egyenlítő gól: a tizenhatos sarkáról Németh Dani tekerte be a játékszert. (1-1)

Az ellenfél második gólját Szabó Bence szerezte, a Lendva kontrával futott el, a hosszún megtalálva Szabó Bencét, aki higgadtan jutatta a labdát a kapuba, ezzel ismét megszerve a vezetést csapatának.  (1-2)

Több helyzetünk is adódott az elkövetkező percekbe, de egyiket sem sikerült még gólra váltani. 

Az utolsó tizenöt percre fordulva aztán megszületett a mérkőzés utolsó két gólja is. A 79. percben Meshack került helyzetbe, aki egy hátul eladott labdából szerezte meg az egyenlítő gólt. (2-2) 

Öt perccel később jobboldali szögletből pedig Németh Dani fejelte a hálóba a labdát, megszerezve ezzel a mérkőzés utolsó, s egyben győztes találatát. (3-2) 

Fiatal kezdőcsapattal felálló együttesünk tehát az év harmadik edzőmérkőzéséről is győztesen távozhatott.