Természetesen a válogatott szünet alatt sem állt meg a munka, így a heti edzésmunkát követően Kozármislenyre utaztunk, hogy a jelenleg a Merkantil Bank Ligában szereplő baranyai csapattal mérkőzzünk meg egy barátságos edzőmérkőzés keretein belül.

ZTE FC: Gyurján – Lesjak, Safronov, Evangelou – Vogyicska, Kovács B., Hadida, Kiss, Medgyes – Németh D., Sajbán

Csereként érkezett: Köcse, Mim, Croizet, Szendrei, Sankovic, Csóka, Bedi

Jó iramban kezdődött a találkozó, az első találatra azonban az első játékrész közepéig várni kellett: a hazaiaknak sikerült megszerezni a mérkőzés első találatát, Ikonomu talált közelről a kapunkba. (1-0)

Csapatunkban érezhetően benne volt az egyenlítés, azonban a szépítő találat váratott magára, így hazai vezetéssel vonultak a csapatok a szünetre.

A második félidő egyértelműen zalai csapatunknak kedvezett, az 58. percben Sajbán Máté talált a hazaiak kapujába, megszerezve ezzel az egyenlítő találatot. (1-1)

Az élvezhető ritmusú mérkőzés végeredményét végül Csóka Dániel döntötte el, természetesen a javunkra, aki egy kipattanó labdát jutatott az Oroszi védte kapuba, beállítva ezzel a mérkőzés végeredményét. (1-2)

Csapatunk a jövő hét folyamán folytatja tovább a bajnoki szereplést, méghozzá hazai környezetben, március 30-án, a DVTK csapata ellen.

A mérkőzésre már elérhetők a jegyek ITT.

Hajrá, Zete!