Új játékosunk 3 évre írt alá, célja a felsőházba kerülés a ZTE-vel.

Dragóner Filip tegnapi leigazolása után ma újabb támadóval erősített csapatunk: 3 évre érvényes szerződést írtunk alá Könyves Norberttel, aki a Paks együttesétől érkezik Zalaegerszegre.

Könyves eddigi pályafutása során 247 NB I-es bajnokin 59 gólt lőtt és 27 gólpasszt adott, a mögöttünk hagyott szezonban 28 bajnokin 11 gólt szerezve segítette bennmaradáshoz a paksiakat. Karrierje során játszott az MTK, a DVSC és a Vasas színeiben is, 2012 óta folyamatosan az élvonalban futballozik. A támadósorban több poszton is bevethető, jobb- illetve balszélsőként, valamint befejező csatárként is gólerős játékos.

- Végh Gábor tulajdonos úr és Sallói István sportigazgató keresett meg a ZTE-től, és olyan jövőképet vázoltak fel, amire nem lehet nemet mondani - nyilatkozta honlapunknak a szerződése aláírása után Könyves Norbert. - Személyes célom, hogy túlszárnyaljam az elmúlt szezonban szerzett 11 gólt, de mindenképp ott folytassam, ahol abbahagytam. Fiatal, hajtós csapatunk lesz, amelyben nagy lehetőség van, szeretnék a felsőházban végezni. Abban is bízom, hogy a rutinommal a fiataloknak is tudok majd segíteni.

Könyves Norbert ma csatlakozik együttesünkhöz, és a szombati, győri edzőmérkőzésen már be is mutatkozhat kék-fehér mezben.

Sok sikert kívánunk neki Zalaegerszegen!