A Groupama Arénába látogatunk az OTP Bank Liga 17. fordulójában

Egy Fradi elleni küzdelemmel zárjuk a 2023-as évet.

Az FTC jelenleg a második helyen áll, négy ponttal lemaradva az éllovas mögött. Ellenfelünk legutóbbi öt bajnoki meccséből csak egyszer tudott diadalmaskodni, ami szokatlannak számít a budapesti klubnál.

Mindezek ellenére nagyon nehéz feladat áll előttünk, hiszen a zöld-fehérek szerezték a legtöbb gólt a bajnoki menetelés során és a Fiorentina ellen kiharcolt döntetlennel továbbjutottak a hétközi Konferencia Ligában. A csütörtöki mérkőzésen Stankovicnak azonban nem volt esélye pihentetni a kulcsjátékosait, ami erőnlétileg mindenképp megterhelőbb ellenfelünk számára.

Csapatunk a legutóbbi bajnokin az Újpest FC együttesét fogadta a ZTE Arénában. A találkozó végül egy 1-1-es döntetlennel zárult, melyről ITT olvashattok részletesebben. 

A két csapat több mint 80 alkalommal találkozott már a legfelsőbb osztályban, ezen párharcok közel felét sikerült pontszerzéssel zárni a legsikeresebb magyar egyesülettel szemben. A cél ezúttal sem lesz más és a Fradi ellen rendkívül motiváltan lépnek majd pályára a játékosok.

A Ferencváros elleni mérkőzéstől kezdődően, az idegenbeli találkozókra immár különjáratokat is indít egyesületünk a szurkolók számára. Erről minden további információ megtalálható a honlapon. Szurkoljunk együtt a csapatnak vasárnap délután, hogy pontot tudjunk rabolni a címvédő otthonából az év utolsó bajnokiján. HAJRÁ ZETE!