ZTE FC II - Puskás Akadémia FC II 2 - 0 (2-0)

Az NB1-es mérkőzésünk elhalasztása végett minden figyelem a második csapatunk találkozójára összpontosult. Parázs összecsapásra lehetett számítani, hisz mindkét együttes hemzseg a bizonyítani vágyó fiataloktól. Ez így is történt, legnagyobb örömünkre hasonló végkimenetellel, mint pár héttel ezelőtt az OTP Bank Liga versenysorozatában a nagyok között.

Már egészen korán, az első félidő 10. percében emberelőnybe kerültünk. A kitörő Szánthót utolsó emberként rántotta le Fodor, akit ezért egyből ki is állítottak. A játék képe is ennek megfelelően alakult a továbbiakban. Csapatunk sorra alakította ki a helyzeteket, melyekből már a szünet előtt két gólos előnyre tett szert. Előbb a 17.percben Dragóner kényszerítőzött Pappal a felcsútiak portájától 25 méterre és a visszakapott labdával már csak a kapussal állt szemben. Az első emelését még bravúrral védeni tudta a hálóőr, azonban a kipattanót már az üres kapuba helyezte. 1-0! Pár minutummal később, a 25. játékpercben pedig egy veszélyes kontra végén, Papp talált be a bal alsó sarokba. 2-0!
A második játékrészben is kézben tartottuk a mérkőzést, biztos játékkal, éretten tartottuk az eredményt. Bár ebben a félidőben kevesebb lehetőséget sikerült kialakítanunk, fontos győzelmet aratott az együttes és ezzel három helyet javított a tabellán!

 

ZTE FC II:
Köcse - Földvári, Sebestyén, Szépe, Simó – Kun (68’ Molnár), Kovács B. (46’ Hegedűs), Tajti, Szánthó - Dragóner, Papp (82’ Kiss Á.)

Puskás Akadémia FC II:

Auerbach – Nahirnij, Fodor, Magasföldi, Ominger, Corbu (80’ Kalmár), Latifi (46’ Hosszú), Radics, Mayer, Tamás (88’ Vizler), De Melo

 

Gólszerzők: 17' Dragóner, 25' Papp
 

Jövő héten ismét hazai környezetben lépnek pályára tehetségeink, a Balatonfüredi FC látogat majd otthonunkba.

Bravó srácok! Hajrá, Zete!