1-1-es döntetlent játszottunk a Rákóczi otthonában

Második csapatunk jól kezdte a mérkőzést, rögtön mezőnyfölénybe kerültünk. Sokat birtokoltuk a labdát és Beke már az ötödik percben a kapussal találta magát szemben Babati passza után, azonban a befejezés nem sikerült. Nem sokkal később Baba tört befelé a jobb oldalról és centikkel lőtt a hosszú felső mellé, majd Fehér Barni cselezte be magát a bal oldalról, Őr elé talált, de középpályásunk lövésébe az utolsó pillanatban belevetődtek a hazai védők.

Stabilan védekeztünk ellenfelünk az első félidő utolsó percéig nem tudott a kapura veszélyes lenni, a lefújás előtt egy távoli lövéssel jelentkeztek, de a kapu fölé szállt a labda, így a félidő 0-0-val zárult.

A második játékrész is hasonló mederben zajlott, többször sikerült megbontani a kaposvári védelmet, de nem jött a gól. Aztán a hatvanötödik percben Németh Dani lépett ki közepén Sebestyén átadásával és tálalt Beke elé, aki nagy helyzetben a kapusba rúgta a labdát, de szerencsére visszapattant elé és újra lőhetett, az ötösön kézzel hárította a lövést a hazaiak védője, tizenegyes! Babati állt a labda mögé es magabiztosan lőtt a hálóba Pogacsics mellett. 0-1

A Kaposvár azonnal váltott és hosszú labdákkal operált innentől. Ezeket többségben jól hárítottuk, azonban a nyolcvanötödik percben elcsúszott a védekezésünk és a hosszún érkező támadó egalizálni tudott. 1-1

Az eredmény már nem változott, a minimális célunkat, azaz, hogy egy pontot szerezzünk Kaposváron teljesítettük. Jövő héten a listavezető BVSC látogat hozzánk! Hajrá, ZETE!

Bozsik József - A találkozó előtt minimum egy pontot el akartunk hozni Kaposvárról, azonban a mérkőzés forgatókönyvét nézve szomorúan mehetünk haza, mert a mai teljesítményünkben bőven benne volt a három!

Köcse - Huszti, Bekő, Sebestyén, Majnovics - Dóczi - Babati, Őr M., Németh D., Fehér B. - Beke (Szántó)

Kaposvár - ZTE FC II 1-1 (0-0)

Gól.: Babati (11-esből)