Holnap az Újpest otthonába utazunk!

A válogatott szünetet követően tovább folytatódik az OTP Bank Liga, a 25. fordulóban a Szusza Ferenc Stadionban lépünk pályára!

Nagy változás történt a lila-fehéreknél a szünet során, ugyanis Milos Kruscic helyét Nebojsa Vignjevic vette át a vezetőedzői székben. Az Újpest jelenleg a tabella tizedik helyén áll, huszonhét ponttal, amely hét győzelmet, hat döntetlent és tizenegy vereséget számlál magában. Az előző fordulóban a Puskás Akadémiától szenvedtek nagyarányú vereséget, ugyanis a felcsúti együttes öt gólt is szerzett a találkozón. 

Zalaegerszegi együttesünk egy Ferencváros elleni győzelemmel, s így egy hetedik hellyel vonult a szünetre. Kék-fehérjeink nyolc győzelmet, hat döntetlent és tíz vereséget gyűjtöttek össze az eddigi szezon során. Nem telt eseménymentesen a válogatott szünetünk sem, hiszen a nemzeti felnőtt válogatottba kettő, míg az U21-es korosztályos együttesbe három játékost delegáltunk. Mindkét csapat dupla sikerrel zárta ezt az időszakot, hiszen mind a felnőtt, mind az U21-es csapat győzedelmeskedett a találkozóikon. 

Az Újpest elleni mérlegünk az idei szezonban jelenleg egy döntetlen és egy győzelem: a harmadik fordulóban egy Németh Dániel, és egy hosszabbításban megszerezett Tallo-gól született, míg a 14. fordulóban Szalay Szabolcs találatával győzedelmeskedtünk a lila-fehérek felett. 

Ricardo Moniz: "Presztízs mérkőzés következik számunkra, jól emlékszünk az augusztusi újpesti találkozóra, amikor Gergényi még az első félidőben pirosat kapott és az utolsó percben egyenlített a hazai csapat. Új vezetőedzője van az Újpestnek, ami új energiát is adhat egy csapatnak, ez ilyenkor egy természetes folyamat. Fontos hét előtt állunk, pontokat szeretnénk gyűjteni az Újpest és utána a Kisvárda ellen is, közte pedig szeretnénk kiharcolni a kupadöntőbe jutást."

Sajnálatos módon hiányzókkal most is számolnunk kell, habár Bedi Bence visszatért és szerdától már a csapattal készült, játékra még nem áll készen. Balhátvédünk mellett, Bojan Sankovic és Eros Grezda is sérüléssel küzd. 

Fontos találkozók sorozata vár tehát csapatunkra, hiszen a holnapi Újpest elleni találkozó után nem lesz idő a pihenésre, mert kedd este már a ZTE Aréna fűvén küzdünk a Puskás Akadémia csapata ellen, a tét pedig a kupadöntőbe jutás lesz! A keddi találkozóra a jegyek már elérhetők ITT!

 

Hajrá, Zete!

 

Ha esetleg úgy döntenétek, hogy a holnapi bajnoki során helyszínen bíztatnatok a csapatot, a jegyinformációk a következők:

Vendégszektorban a C1 szektor kerül megnyitásra, a vendég jegyeket csak online, vagy a meccsnapon a vendégpénztárban lehet váltani, ahol van lehetőség a bankkártyás fizetésre.

A kapuk a találkozó napján 12:00-tól, tehát három órával a mérkőzés előtt a nyitnak ki. 

Az elővételi áron történő vásárlás a mérkőzést megelőző napokon lehetséges, tehát a bajnoki napján, a pénztárakban és online vásárolt jegyek továbbra is teljes áron kerülnek értékesítésre.