A Kisvárda Master Good FC ellen elért döntetlennel matematikailag is biztossá vált, hogy csapatunk a következő szezonban is az OTP Bank Ligában fog szerepelni.

A találkozót követően együttesünk és az egész háttérstáb egy jó hangulatú koccintáson vett részt, melyen klubunk tulajdonosa Végh Gábor és vezetőedzőnk Waltner Róbert is megosztotta gondolatait a mögöttünk álló időszakról.

Klubunk vezetői és sportolói köszönetet nyilvánítottak a stábnak, akik fáradhatatlan munkájukkal nap mint nap segítik játékosaink teljesítményét és a szervezet működését.

Nehéz és különleges szezonon vagyunk túl, mivel a mérkőzések nagyrészén szurkolók nélkül kellett játszanunk, valamint a vírus sem kímélte csapatunkat. Bár reméljük, hogy ezekkel a problémákkal a későbbiekben már nem találkozunk, a következő évad is kiélezett versenyfutást ígér. Mindazonáltal erős az együttesünk és az elmúló kiírás alatt igazi csapattá vált a keretünk.

Így hát állunk elébe a kihívásoknak és folytatódik az utazás az első osztályban. Reméljük, hogy jövőre is velünk tartotok és a ZTE Arénában találkozhatunk.

Hajrá, ZTE!