Skribek, Németh és Papp is szerephez jutott

Több kiváló labdarúgónk is meghívót kapott a válogatott együttesekbe. Nézzük, hogy miként szerepeltek a Zete labdarúgói a mögöttünk álló időszakban!

 

Skribek Alen

A Gera Zoltán vezette U21-es csapat most kezdte a 2023-as Európa-bajnokság selejtező sorozatát, melynek keretein belül két mérkőzést játszott az elmúlt egy hétben. Sajnálatos módon az első mérkőzést elvesztette a válogatott, de San Marino ellen már javítani tudott a csapat. Játékosunk az első mérkőzésen 45 percet, míg a másodikon 90 percet volt a pályán. Alen nagyszerűen játszott, a két meccsen összesen két gólt és két gólpasszt jegyezve.

Németh Dániel

A még mindig csak 17 éves kiválóság, az U19-es válogatottal vett részt a Vilotic-tornán. Az együttes végül két győzelemmel és egy vereséggel a második helyen zárta a nemzetközi megmérettetést. Németh Dániel az első mérkőzésen két góllal vette ki a részét a sikerből és fiatal kora ellenére, két alkalommal is csapatkapitányként vezette pályára az együttest.

Papp Csongor

U17-es válogatottunk az EB-selejtezőkre készül, melynek keretein belül két alkalommal csapott össze az orosz korosztályos válogatottal. Papp Csongor a második találkozót játszotta végig, ahol 1-1-es döntetlent ért el a válogatott.

Nikola Serafimov

Hátvédünket pályafutása során először hívták be az Észak-macedón válogatottba, de ez alkalommal a 22 éves középhátvéd még nem kapott lehetőséget.

 

fotó:mlsz.hu