A belépők online, a Kvártélyházban, illetve pénteken a pénztárakban is megválthatók.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a kormányhatározattal összhangban meghozta döntését, és feloldotta a mérkőzések rendezésére vonatkozó szigorú előírásokat, így már a pénteki, Honvéd elleni bajnokin a stadion negyede helyett a teljes befogadóképességgel üzemelhet a ZTE Aréna.

Ez különösen jó hír szurkolóinknak, hiszen a korlátozott számú elővételes jegyek ma reggelre elfogytak, most már viszont az eddig kötelezően kihagyandó helyekre is válthatók belépők.

A jegyértékesítés online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, a ZTE Aréna pénztáraiban pénteken 9 és 12, valamint 18 és 20 óra között, valamint a Kvártélyházban, nyitvatartási időben folytatódik.

A bérletesek az elmúlt hetekben megszokott módon a pénztárakban a bérletek bemutatásakor tiszteletjegyet kapnak, és a jeggyel léphetnek majd be a stadionba.

A 14 év alattiak és a 70 év felettiek számára újra lehetőség lesz ingyenes regisztrációs jegy váltására.

A vendégbelépők pénteken 18 órától a vendégpénztárban vásárolhatók meg, kizárólag Honvéd szurkolói kártyával.

Az MLSZ, valamint klubunk ugyanakkor felhívja a figyelmet a higiéniás és egészségügyi előírások, ajánlások alkalmazásának fontosságára, valamint a sportpályákon a megfelelő viselkedés betartására, a járvány terjedésének megakadályozása a továbbiakban is közös felelősségünk.