A rövid leállást követően ismét élet költözött klubunk edzőközpontjába. Szombaton és vasárnap már állapotfelmérésen vettek részt játékosaink, majd hétfőn meg is kezdődtek a csapatos edzések.

A keretet tekintve szerencsére mindenki egészséges, egyedül Könyves Norbertnek van egy apróbb sérülése. A hét folyamán lesznek még fizikai tesztek, de már a taktikai felkészítés is folyik, mivel a hétvégén már edzőmeccset vívunk a Kaposvár ellen.

Klasszikus téli felkészülésről nem lehet beszélni az idő rövidsége miatt, a stáb folytatja a megkezdett munkát. A játékosoknak természetesen a „pihenő” alatt is el kellett végezniük egy személyre szabott programot, a megfelelő visszatérés érdekében. A bajnoki szünet alatt lehetőség nyílik magasabb edzésszámmal készülni, így csapatunk napi kétszer tréningezik.

A kedvenceink mellett „új” arcokkal is találkozhatunk a keretben, hisz az NB III-as csapatunkból négyen is a nagy csapattal készülnek, név szerint: Papp László, Németh Erik, Sebestyén Lóránt és Molnár Dominik.

A szlovén bajnokság leállása alatt együttesünkkel készülő kölcsönjátékosaink Szabó Bence és Meshack Ubochioma mellett Ziga Zivko is visszatért Lendvára.

Sportszakmai vezetőink több sportolóval is tárgyalásokat folytatnak, azonban elmondható, hogy nem várható nagy mozgás a játékosállományunkban.

 

Felkészülési mérkőzéseink a bajnoki start előtt:

2021. január 9. szombat 13.00 Kaposvár - ZTE FC

2021. január 13. szerda 13.00 ZTE FC - Siófok

2021. január 16. szombat 11.00 Gyirmót - ZTE FC

2021. január 16. szombat 16.00 ZTE FC - Szentlőrinc SE

 

Január 23-án már ismét bajnoki mérkőzésre futnak ki kedvenceink, az OTP Bank Liga 17. fordulójában a Budapest Honvéd gárdájához látogatunk a Hungária körútra.