A Puskás Akadémia otthonában folytatjuk tovább az OTP Bank Ligát.

Vasárnap délután Felcsútra látogat együttesünk, ahol a Pancho Arénába veszi fel a küzdelmet a tabella negyedik helyezett csapatával. 

A Hornyák Zsolt vezette együttes huszonhat pontot gyűjtött össze az eddigi szezon során: hat győzelem, nyolc döntetlen és négy vereség a mérlegük. 

A MOL Magyar Kupa tekintetében ők is ott lesznek a negyeddöntőben, miután tegnap este, tizenegyespárbajt követően, kiejtették az Újpest csapatát. 

Egerszegi labdarúgóink a 18. fordulóban a Mezőkövesd együttesét fogadták a ZTE Arénában, ahol 0-0-as végeredményt követően egy-egy ponttal gazdagodott mindkét csapat. Ezzel jelenleg a tabella hatodik helyén állunk, hat győzelemmel, öt döntetlennel és hét vereséggel. 

Mi Békéscsabára utaztunk szerdán, a MOL Magyar Kupa 5. fordulójában. Ikoba és Németh Dani góljával pedig mi is kiharcoltuk helyünket a legjobb nyolc csapat között.

A Puskás Akadémia csapatával legutóbb szeptemberben találkoztunk, hazai környezetben, ahol három gól született, de sajnos ebből csak egyetlen volt kék-fehér, így 1-2-es végeredménnyel zárult a találkozó. 

Ricardo Moniz: "Szeretnénk három ponttal hazatérni Felcsútról és revansot venni a szeptemberben, hazai pályán elszenvedett vereségért. Azon a mérkőzésen is megvoltak a lehetőségeink, már az első félidőben vezethettünk volna több góllal, de a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat és a második félidőben a Puskás megfordította a mérkőzést. A felcsúti együttes egy jó filozófiával, jó struktúrával rendelkező klub, aki hozzánk hasonlóan szeret támadóan fellépni, így sok lehetőségre számítok. A hétközi kupamérkőzések miatt az aktuális fizikális állapot is fontos tényező lehet vasárnap."

Vasárnap tehát a héten másodszorra indul útnak csapatunk, hogy minél több ponttal térjenek haza!

Hajrá, Zete!

 

Jegyinformációk: 

A Pancho Aréna jegypénztárai mérkőzésnapokon a találkozó előtt 2 órával nyitnak.

Elővételes jegyárak: 

Felnőtt: 800 Ft

Diák: 300 Ft 

Mérkőzésnapi jegyárak: 

Felnőtt: 1.000 Ft

Diák: 500 Ftt