A Puskás Akadémiához látogatunk

Vasárnap délután Felcsútra látogatunk, ahol a Puskás Akadémiával vesszük fel a küzdelmet. 

A Puskás Akadémia csapata jelenleg a tabella második helyét foglalja el, 25 ponttal, nyolc győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel. A Hornyák Zsolt vezette csapat - a Ferencvárossal karöltve - egy forduló hátrányban van, hiszen a két csapat találkozója elmaradt, ezért az a mérkőzés majd csak a következő év januárjában kerül pótlásra.

A Puskás Akadémia az előző fordulót egy Paks elleni 4-1-es vereséggel zárta, míg a mieink egy döntetlent játszottak a Mezőkövesd ellen. Csapatunk ezzel jelenleg a tabella nyolcadik helyén áll, 15 ponttal, négy győzelemmel, három döntetlennel és hat vereséggel. Házi góllövőlistánkat Koszta Márk vezeti hét találattal, aki remek őszi teljesítményt tudhat maga mögött, így nem meglepő, hogy az MLSZ a támadót október legjobb játékosának választotta.

A két csapat legutóbb augusztusban találkozott, nem mindennapi körülmények között, hiszen a meccs az erős esőzés miatt félbeszakadt és három nappal később került végső lezárásra. Az augusztus 15-ei mérkőzést egy Skribek Alen góllal indítottuk, majd 1-2-vel búcsúztunk a naptól, a végső eredmény pedig 1-3 lett. A tavalyi szezonból viszont jó emlékeket őrízhetünk a Pancho Arénáról, hisz két alkalommal is győzni tudtunk, előbb 2020 októberében 2-1-re, míg áprilisban 4-1-re nyertünk Felcsúton.

Ismét egy bajnokesélyes csapathoz látogatunk tehát, így nem egyszerű megmérettetés áll labdarúgóink előtt, de a cél ismét az, hogy pontokkal térjünk haza Zalaegerszegre. 

 

Amennyiben valaki úgy dönt, hogy kilátogat a mérkőzésre, a legfontosabb szurkolói információk a következők: 

  • kedvezményes jegy vásárlása esetén szükséges a kedvezményre feljogosító okmány bemutatása 
  • a mérkőzésre kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve felügyelet alatt álló kiskorúak látogathatnak ki
  • a vendégszektor a 3L és a 3H, így az 5-6-os jegypénztárnál van lehetőség a jegyváltásra
  • a vendégszektorhoz a 3-as bejáratnál lesz lehetőség a jegyek becsekkolására, itt lesz majd szükség az okmányok bemutatására (FONTOS: papíralapú oltási igazolás nem elfogadható) 
  • az online jegyvásárlás továbbra is kedvezőbb, ez esetben a felnőtt jegy 800Ft, míg a helyszínen, meccsnapon 1.000Ft 
  • a vendégpénztár és a kapuk 13:45-kor nyitnak 

 

Hajrá, Zete!