Az előző szezon 3. helyezettje volt a vendégünk

Az NB III. Nyugati csoportjának harmadik fordulójában a bajnokság egyik esélyesét fogadtuk hazai pályán. A hatodik percben Papp Csongor próbálkozott a 16-oson kívülről, azonban a vendégek hálóőre bravúrral tolta a labdát a kapu fölé.

A 16. percben egy jobb oldali beadást követően Németh Ervin keze alatt ment el a labda, Major Norbert közelről nem hibázott, kíméletlenül kilőtte a kapu alsó sarkát. (0-1)

Két perccel később ismét a vendégek veszélyeztettek, Gálfi Zoltán lövését Németh Ervin hárította.

24.percben újra Major Norbert volt eredményes, miután egy pontos beadást kapott, laposan gurított a hálóba. (0-2)

A félidő végéhez közeledve, a 42. percben egy vendég kontrát váltottak gólra a veszprémiek, Végh Tibor volt eredményes. (0-3)

A csapatok három gólos vendég vezetés mellett vonultak szünetre.

Az 58. percben ismét a vendégcsapat előtt adódott ígéretes helyzet, a 16-oson belülről Gálfi Zoltán próbálkozott, hálóőrünk hatalmas bravúrral védett.

A veszprémi gárda végig mezőnyfölényben játszott, melynek a 79. percben meg is lett az eredménye, Lőrincz Attila távoli lövése ívesen kanyarodott a kapuba. (0-4)

Sajnos a vasárnapi mérkőzésen a rutinbeli különbség megmutatkozott a pályán, így magabiztosan nyert a bajnokságot vezető együttes. Legközelebb augusztus 17-én, szerdán a Technoroll Teskánd KSE vendégei lesznek fiataljaink.

 

ZTE FC II. – Practical VLS Veszprém 0-4 (0-3)

ZTE FC II.: Németh, Jóna, Bolla, Gergely, Boros, Bedővári (79’ Bedő), Murár (74’ Vert), Fábián (88’ Kovács), Papp, Kámi (74’ Kryvotsiuk), Györe (79’ Koszovscsuk).

Practical VLS Veszprém: Héninger, Gulyás, Molnár (58’ Ulbert), Major (67’ Kovács), Végh (46’ Iszlai), Gálfi (58’ Bakor), Somogyi, Baldauf (67’ Lőrincz), Horváth, Krebsz, Zachán.