Magabiztos győzelem a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő ellen

Ismét hazai pályán játszottak fiataljaink az NB III. Nyugati csoportjának 27. fordulójában. A tabella utolsó helyén álló gárdonyi együttes volt a vendégünk, akik ellen ősszel 2-2-es döntetlen játszottunk.

Jól kezdtük a mérkőzést, a félidő első felében Szalay Szabolcs veszélyeztetett, de a vendég kapus ennél a helyzetnél még nagy bravúrral védett. Sokáig nem találtunk rést a gárdonyi kapun, de az első játékrész utolsó előtti percében Mihael Rebernik több védőt is kicselezve, a hosszúba lőtte a labdát. (1-0)

Lendületesen indult a második félidő is, már az 57. percben megdupláztuk az előnyünket. Egy beadást követően, kézzel ért a labdához a vendég védő, a megítélt büntetőt pedig Zsóri értékesítette. (2-0)

Pár perccel később ismét Zsóri villant. Kontrából Szalay megiramodott, majd önzetlenül tálalt társa elé, aki ezzel megszerezte második gólját. (3-0) Zsóri Dániel így egymást követő második mérkőzésen duplázott.

A vendégek egy leshelyzet miatt érvénytelenített gól révén álltak legközelebb a szépítéshez, de végül maradt a három gólos különbség. Megérdemelt sikert aratott Koller Zoltán együttese, jövő héten pedig Mosonmagyaróvárra látogatunk az egyik bajnokesélyeshez. A Győr-Moson-Sopron megyei együttesnek eddig csak két veresége van a szezonban, ám az egyiket épp Zalaegerszegen szenvedték el…

ZTE FC II. – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 3-0 (1-0)

Gól: Rebernik, Zsóri (2)