Szalay és Huszti góljaival fordítottuk meg a meccset és nyertünk idegenben

Hétközi forduló várt második csapatunkra, szerdán Budapestre utazott Koller Zoltán legénysége. A játéknap előtt csak egy pont választotta el a két együttest, ezért kiélezett csatára lehetett számítani.

Az első félidőben kevés helyzetet alakítottak ki a csapatok, többnyire a mezőnyharc dominált. A 38. percben a hazai csapat törte meg a gólcsendet, egy szögletet követően Soós fejesével szerzett vezetést a Kelen SC. (1-0)

A második félidőre jó mentalitással futott ki csapatunk, aminek a 60. percben meg is lett az eredménye, Szalay egy formás akciót követően fejelte a labdát a kapuba. (1-1)

A rúgott gól után még nagyobb nyomást helyeztünk az ellenfélre, a széleken többször is bontottuk őket, de sokáig úgy tűnt, hogy marad a döntetlen Kelenvölgyben.

A 87. percben egy szögletet követően Fehér próbálkozását még hárította a hazaiak kapusa, de Huszti ért elsőként a lepattanóra és belőtte a ziccert. (1-2)

Igazi hatpontos találkozót tudtunk megnyerni, mellyel három helyet ugrottunk a tabellán. Vasárnap délelőtt az ETO Akadémia ellen folytatjuk, hazai pályán.

KELEN SC – ZTE FC II. 1-2 (1-0)

Gólok: Soós ill. Szalay, Huszti