Fiatal csapatunk 1-1-es döntetlent ért el idegenben

Az NB III. Nyugati csoportjának 34. fordulójában a középmezőnyben tanyázó Tatabányai SC csapatához látogattunk. Nagyon fiatal együttest küldött pályára Koller Zoltán, a csapat átlagéletkora 19 év alatt volt.

A kezdőrúgást követően a rutinosabb csapat játszott fölényben, több lehetőséget is kialakított a hazai együttes és a 20. percben, egy beadást követően vezetést is szereztek. (1-0)

A gólt követően már inkább a mezőnyben zajlott a játék, kevés helyzet volt mindkét oldalon. Az első nagyobb lehetőségünkre második játékrész közepéig kellett várni, ekkor Bekő Bence próbálkozott távolról, de lövése elkerülte a kaput.

A hétvégi mérkőzésünkhöz hasonlóan, ismét a hosszabbítás hozta el csapatunknak az áttörést. Gólunkat cseréink hozták össze, hisz Fábián Kristóf tizenhatosról leadott lövése a kapufán csattant, de a kipattanóra elsőként Györe Levente érkezett, aki a 92. percben megszerezte az egy pontot érő találatot. (1-1)

Bravúros eredményt ért el második csapatunk a Bányász otthonában, vasárnap pedig a Balatonfüred csapata érkezik Zalaegerszegre. Ezútón is gratulálunk Bedővári Péternek és Péterfi Ádámnak az első felnőtt mérkőzésükhöz.

Tatabányai SC: Kunsági, Árvai (65’ Farkas), Kovács, Krupánszki, Soltész, Kocsis (65’ Márton), Szegleti (67’ Letenyei), Katona, Klausz (79’ Angyal), Hoszpodár, Székely

ZTE FC: Németh, Jóna, Bekő, Őr (46’ Vert), Szántó (75’ Péterfi), Papp Cs., Bedővári, Szökrönyös (75’ Kovács), Bolla, Bedő (65’ Györe), Kámi (85’ Fábián)

Tatabányai SC – ZTE FC II. 1-1 (1-0)

Gól: Kocsis ill. Györe