Gól nélküli döntetlen született vasárnap késő délelőtt

A Puskás Akadémia FC II. otthonában lépett pályára második csapatunk az NB III. Nyugati csoportjának 37. fordulójában.

A mérkőzés kezdetén, rögtön az első percben a hazai csapatkapitány, Magasföldi József érkezett jó ütemben egy bal oldali beadásra, a játékszer azonban Németh Ervin kezében landolt.

Az első ígéretes helyzetünkre a 39. percig kellett várni. Jóna Bence passzolt a középen helyezkedő Klausz Milánnak, továbbította a labdát Denys Kryvotsiuknak, aki gyönyörű ívben tekert a kapu irányába, lövése a kapufáról pattant ki.

A 42. percben Koch Levente készítette le a felívelt labdát Magasföldinek, aki a kapu fölé bombázott.

Gól nélküli döntetlennel vonultak szünetre a csapatok.

A második játékrész első helyzetét a hazaiak dolgozták ki, Bakos Szabolcs passzolt a szélen megszökő Kochnak, beadásába Kapus Barnabás tudott beleérni, a labda a kapu mellett hagyta el a játékteret.

A 60. percben Kun Olivér tette a játékszert jó ütemben középre, Czár Richárd erőtlen próbálkozását Németh Ervin fogta.

A 88. percben Varga László és Denys Kryvotsiuk szép összjátéka után Varga lőtt kapura, a felsőlécről kipattant labdát Csóka Dominik emelte vissza, Gazdag Merse azonban hárítani tudott.

A mérkőzés egészében kiegyenlített játék zajlott, mindkét csapat próbálta feltörni az ellenfél védekezését, gól azonban nem született.

Fiataljaink a következő, szezonzáró fordulóban hazai pályán fogadják a Kelen SC csapatát május 21-én 17 órakor.

 

Puskás Akadémia FC II. – ZTE FC II. 0-0 (0-0)

Puskás Akadémia FC II.: Gazdag, Fodor, Koch, Demeter, Magasföldi, Bakos (68’ Szabari), Schneider (74’ Yablonskyi), Czár, Dymytriiev (83’ Pyshchur), Kun, Noel (46’ Kapus).

ZTE FC II.: Németh, Jóna, Dóczi, Király (72’ Dobos), Klausz (61’ Varga), Tullner, Bedő (61’ Csóka), Mulasics (82’ Dézsenyi), Papp, Kryvotsiuk, Bolla.

 

 

Kép forrása: pfla.hu