11 gól termett ezen a szombaton.

Mezőkeresztes VSE – ZTE FC 0-11 (0-4)

A Mol Magyar Kupa forduló alkalmával a Mezőkeresztes VSE-nél vendégeskedtünk, ahol a klub történetében először szerepeltek az országos főtáblán. Ennek megfelelően  rengetegen kilátogattak a sportcentrumba és igazi kupa hangulat uralkodott az egész találkozó alatt.

Góljaink sorát Dragóner Filip nyitotta meg már a második percben, de ezután sem dőltek hátra a srácok. Minden támadónk bizonyítani akarta kvalitását és sikerült is! Koszta Márk egészen négy (!) találatig jutott, de Dragóner és Zimonyi sem szégyenkezhet három illetve két találatával. Védelmünk stabil lábakon állt mindvégig, koncentráltan és fegyelmezetten hozták le az összecsapást. Külön öröm számunkra, hogy fiatal tehetségünk Kun Bertalan debütált a felnőtt csapatunkban is. Végezetül 11 találatig meg sem álltak a fiúk, így boldogan utazhattunk haza.  

Edzőnk értékelése (Boér Gábor): Kellő komolysággal vettük a mérkőzést, ezért dicséret illeti a csapatot. A biztos továbbjutás és a szerzett gólok száma önbizalmat adhat valamennyi csatárunknak. Kiemelem a Mezőkeresztes sportszerű játékát, amely ugyancsak kellett ahhoz, hogy jó légkörben futballozhassunk.

ZTE FC: Gyurján- Tanasin (55’ Szalai), Lesjak, Bobál, Gergényi (45’ Kun)- Zimonyi, Favorov, Kovács B., Vass P. (55’ Babati)- Dragóner, Koszta

Gólszerzők: Dragóner (0–1) a 2., Koszta (0–2) a 16., Vass P. (0–3) a 33., Dragóner (0–4) a 43., Koszta (0–5) a 49., Koszta (0–6) az 56., Dragóner (0–7) az 58., Zimonyi (0–8) a 72., Bobál D. (0–9) a 78., Koszta (0–10) a 80., Zimonyi (0–11) a 83. percben.

Folytatás jövő hét szombaton a ZTE Arénában!  19:30-as kezdéssel a DVTK-val csapunk össze, ne maradjatok le róla! Hajrá ZTE!