Bajnokin még nem, a kupában viszont győztük már le a PAFC-ot a ZTE Arénában.

Szombaton 19:30-tól az első ZTE FC-Puskás Akadémia mérkőzésre kerül sor az élvonalban, korábban ugyanis csak NB II-es bajnokin és Magyar Kupa-mérkőzésen találkozott a két csapat.

Közös múltunk során a másodosztályban négy bajnokit játszottunk egymás ellen, ezek közül a hazaiakat elvesztettük, míg idegenben mindkétszer döntetlent értünk el. A Magyar Kupában, a 2017/18-as idényben viszont hazai pályán sikerült felülmúlnunk a PAFC-ot, az egyenes kieséses szakaszban az odavágón fagyos időjárás mellett nyertünk 1-0-ra Vernes góljával.

Keretünkben két olyan játékos van, akik korábban a felcsútiak színeiben is futballoztak: Radó András nyáron érkezett a PAFC-tól, de Hudák Martin is játszott szombati ellenfelünknél, a másik oldalon ezzen szemben nincs ZTE-múlttal rendelkező játékos.

A Ferencvárost múlt vasárnap 4-1-re legyőző Puskás Akadémia eddig két győzelemmel és két vereséggel áll az OTP Bank Liga 5. helyén.

Csapatunk holnap több mint hét év eltelte után tér vissza hazai bajnokin az NB I-be, és most debütál majd az élvonalban a felújított Északi Lelátó, amelyet NB II-es szereplésünk alatt építettek újjá és adtak át.

A mérkőzésre továbbra is válthatók belépők online, a meccsjegy.mlsz.hu-n, valamint a szombaton már 9 órától nyitva tartó pénztárainkban.