Sajtótájékoztatóval indult, Boér Gábor első zalaegerszegi edzésével folytatódott a hétfő.

A mai napon első csapatunk is elkezdte felkészülését az augusztus 15-én rajtoló NB I-es idényre. A napot az elmúlt szezonhoz hasonlóan sajtótájékoztatóval indítottuk, ahol Végh Gábor tulajdonos, Sallói István sportigazgató és Boér Gábor vezetőedző vázolta a következő szezonnal kapcsolatos terveket és célokat.

Rögtön örömteli hírről számolhattunk be: profi szerződést írt alá az utánpótlásunkban nevelkedő, saját nevelésű Köcse Bence, Németh Erik, Hegedüs Olivér, Szökrönyös Dániel és Sebestyén Lóránt, valamint profi szerződést írt alá az UTE-től érkező Bedő Roland és a Dunaújvárostól érkező Kovács Barna. Ők az NB III-as csapatunkat erősítik majd, ahogy az amatőr státuszú Abért Márk, Kiss Ádám, Szökrönyös Zoltán és Pap Márton is.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy csapatunk első felkészülési mérkőzését szombaton 11 órától Győrben játssza. Jövő héten egy 5 napos miniedzőtábor vár a fiúkra Cipruson, ahol két edzőmeccset játszunk. A bajnoki főpróbát a ZTE FIESZTA rendezvény keretében a horvát élvonalbeli Eszék ellen tartjuk augusztus 8-án (szombaton).

A felnőtt keretet jelenleg 14 labdarúgó alkotja, de előrehaladott tárgyalásokat folytatunk több játékossal is. Az előző idény csapatából tárgyalunk Barczi Dáviddal és Bőle Lukáccsal, szeretnénk kölcsönvenni a Ferencváros két fiatalját, Szánthó Regőt és Csonka Andrást, valamint megszerezni Mezőkövesdről Dragóner Filipet.

A jó hangulatú sajtótájékoztatót követően a ZTE Arénában tartotta meg első edzését új vezetőedzőnk, Boér Gábor. Munkáját Makra Zsolt másodedző, Vlaszák Géza kapusedző, Dürgő Péter videóelemző, Zombori Regő erőnléti edző és Bozsik József edző segíti. A felkészülés kedden állapotfelméréssel, videózással és edzéssel folytatódik.