Gyászhír.

Életének 70. évében, hosszan tartó betegsége után csütörtök éjjel elhunyt klubunk korábbi kiváló labdarúgója, Szimacsek Tibor - a fájó hírt fia, ifj. Szimacsek Tibor tette közzé.

Az 1950. augusztus 9-én, Pápán született Szimacsek a Dunaújvárosi Kohászban lett élvonalbeli játékos, majd 1972-ben igazolt Zalaegerszegre, az NB I-be frissen feljutott csapatba.

Hamar megszerették a zalai szurkolók, szélvészgyors játékos volt, aki szívét, lelkét kitéve küzdött az egerszegi sikerekért - jellemezte őt egy 2015-ös, Szimacsek 65. születésnapjának alkalmából készült cikkben a Zalai Hírlap, felelevenítve két emlékezetes gólt is: az 1973-as, Ferencváros elleni győztes gólját (1-0) a ZTE stadionban, valamint amikor szintén 1973-ban a Vörös Meteor Egyetértés ellen az ő góljával aratta első idegenbeli sikerét az élvonalban a ZTE (0-1).

Szimacsek Tibor 1972 és 1982 között 157 mérkőzésen 23 gólt szerzett csapatunk színeiben. Pályafutását 32 évesen abba kellett hagynia, Keszthelyen fejezte be a játékot, később a Zalaegerszegi Főiskolán tanított. Mától sajnos már az égi pályákon rúgja a gólokat...

Emlékét megőrizzük, nyugodjon békében!