Új időpontban kerül megrendezésre az augusztus 6-ra kiírt találkozó, az eddig megvásárolt jegyek módosítási és visszaváltási folyamatáról a hét elején tájékoztatjuk szurkolóinkat

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottság Elnöke által kijelölt versenybiztos 2022. július 31-én versenyügyi eljárás során - tárgyalás mellőzésével - az MLSZ Labdarúgás Versenyszabályzat 27.§ (5) bekezdés a) és b) pontja alapján meghozta az alábbi határozatot:

A 2022. augusztus 6-án (szombat) 17.45 órára kisorsolt ZTE FC - FTC OTP Bank Liga mérkőzést elhalasztja. A bajnoki mérkőzés új kezdési időpontját az MLSZ Versenybizottsága fogja kitűzni.

A fenti határozattal szemben az MLSZ Labdarúgás Versenyszabályzat 27.§ (5) bekezdés e) pontja alapján jogorvoslatnak helye nincs.

A Ferencváros a nemzetközi szereplés végett egyoldalú halasztási kérelemmel fordult az MLSZ felé, melyhez a szövetség hozzájárult.

Habár sajnáljuk, hogy halasztásra került a találkozó, hisz hatalmas érdeklődés volt a mérkőzésre, az eddig megvásárolt a jegyek az új időpontra kiírt találkozó alkalmával is felhasználhatók, illetve természetesen vissza is válthatók. A hét elején tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat a korábban megvásárolt jegyek módosítási, illetve visszaváltási folyamatáról. A vendég szektorba vásárolt jegyek tekintetében a budapesti klub tud tájékoztatást adni.