A Vasashoz utazunk szombaton!

A végéhez közeledik az OTP Bank Liga, csupán három mérkőzés választja el csapatunkat az idei kiírás befejezésétől. 

A 31. fordulóban a fővárosba látogatunk, a Vasas otthonába.

Az április az angyalföldi csapat számára is újdonságokat hozott, menesztették ugyanis vezetőedzőjüket, Kondás Elemért, helyére megbízott vezetőedzőként Desits Szilárd lépett. A sereghajtó csapat huszonnégy pontot gyűjtött össze, édes-tova négy győzelmet, tizenkét döntetlent és tizennégy vereséget szereztek a szezon során. Az előző fordulóban a döntetlenjeik számát növelték, hisz 1-1-et játszottak az Újpest otthonában.

Együttesünk a Puskás Akadémia ellen szerzett győzelme után a hetedik helyre lépett, így tíz győzelem, hét döntetlen és tizenhárom vereség írható a szezonbeli listánkra. Mozgalmas időszakon vagyunk túl, az elmúlt két fordulót sikerrel vette csapatunk, amit célunk a továbbiakban is fenntartani. Amennyiben szombaton nyerni tudunk az Illovszky Rudolf stadionban, úgy nem kell többet matekoznunk, biztosan megőrizzük első osztályú tagságunkat.

A szezon során eddig a két csapat egyike sem tudott a másik fölé kerekedni, hiszen mind a kilencedik, mind pedig a huszadik fordulóban döntetlennel zárultak a találkozóink, gól pedig csupán az előbbiben született. Akkor az angyalföldieknél, Holender Filip, míg színeinkben Zoran Lesjak talált be. 

Boér Gábor: "Álomszerű héten vagyunk túl, hiszen nyolc nap leforgása alatt szereztünk hat pontot, illetve megnyertük a Magyar Kupát. Kihoztuk a maximumot az elmúlt időszakból, nagyon pozitív a hangulat a csapatnál, viszont még nem dőltünk hátra, az elsődleges célunk a hétvégén, hogy bebiztosítsuk az NB I-es tagságunkat és megszerezzük a három pontot. Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Vasas az utolsó szalmaszálba kapaszkodik, mindig veszélyes ilyen ellenfél ellen játszani. Az elmúlt fordulókban látni is lehetett, hogy megnehezítették például a Ferencváros dolgát, nem kaptak ki se a Puskás Akadémiától, se az Újpesttől és megverték a Mezőkövesdet. Az edzőváltás óta pozitív eredményeket érnek él és a játékuk is javult. Úgy gondolom, hogy kellőképpen fel kell készülnünk, amit meg is fogunk tenni és úgy fogunk beleállni ebbe a mérkőzésbe, mintha megint egy döntőt játszanánk." 

Az előző fordulóban nem számíthatott a csapat Tajti Mátyásra és Csóka Dánielre, akik kisebb sérüléssel küzdöttek a kupadöntőt követően, holnap azonban már ők is a csapattal utaznak, bevetésre készen. 

Hajrá, Zete!

 

Szurkolói információk: 

A vendégpénztár a mérkőzés kezdetét megelezően, 1,5 órával hamarabb nyit. A fizetés készpénzben és bankkártyával egyaránt lehetséges.

Árak: 

  • online: 1.500 Ft
  • helyszínen: 2.000 Ft

A 14 alatti gyermekeknek ingyenes a belépés, 0 Ft-os jegyet azonban nekik is kell váltani!

Parkolás: Csizma utca