Beharangozó: ZTE FC-MOL Fehérvár FC

Vasárnap 17:45-től kezdetét veszi az OTP Bank Liga 2021/22-es évadja. A hathetes felkészülést követően kedvenceink újult erővel vágnak bele a versenysorozatba vezetőedzőnk, Waltner Róbert vezérletével.

Az átigazolási időszakban eddig kilenc új labdarúgóval erősítettünk. Érkezett hozzánk Huszti András, Beke Péter, Nikola Serafimov, Skribek Alen, Daniel Milovanovikj, Emir Halilovic, Majnovics Martin, Josip Spoljaric és Eros Grezda, valamint egy éves lendvai kölcsön után visszatért csapatunkhoz Meshack is.

Felkészülésünk jó hangulatban telt, együttesünk erejét mutatja, hogy a főpróbának számító Zete Fiesztán a nemzetközi kupákban is jártas AEK Larnaca sem fogott ki Bobál Dávidékon.

A Mol Fehérvár három helyen erősített keretén, Marcel Heister révén a védelem bal oldalán, Michael Lüftnerrel – aki legutóbb az Omonia Nicosia-nál szerepelt – középhátvéd poszton, míg az utánpótlás válogatott Szendrei Norberttel a pálya tengelyében számolhatnak.

A Vidi már játszott tétmérkőzéseket is az új szezonban, a Konferencia Liga első selejtezőkörében azonban az örmény FC Ararat ellen 3-1-es összesítéssel alulmaradt és ezzel búcsúzott a nemzetközi porondtól.

Igazán pikáns összecsapásnak ígérkezik a hétvégi bajnoki nyitány, ne maradjatok le róla! Látogassatok ki minél többen a ZTE Arénába és szurkoljunk együtt szeretett csapatunknak! Kapunyitás 16:45-től!

Belépőiteket ITT tudjátok megvásárolni!

 

A ZTE Shop nyitvatartása

Csütörtök-Péntek: 14:00-19:00

Szombat: 9:00-13:00

Vasárnap: 14:00-18:00

 

A természettudatosság jegyében a 2021/22-es évadtól a ZTE Arénán belül kizárólag repoharakat használunk. Ügyeljünk együtt környezetünk védelmére!

 

A jelenleg érvényes előírásoknak megfelelően, a hétvégi mérkőzésre szurkolóink csak akkor látogathatnak ki, ha belépéskor felmutatják védettségi igazolványukat, vagy applikáción keresztül igazolják védettségüket. Azon szurkolóink, akik még nem töltötték be 18.  életévüket és nincs védettségi igazolványuk, csak védettségi igazolvánnyal rendelkező, 18 év feletti kisérővel látogathatják a mérkőzést. A védettségi igazolvány kizárólag fényképes személyi okmánnyal együtt fogadható el.