A III.Kerületi TVE ellen léptünk pályára szombaton

Csapatunk január harmadik napjával megkezdte a téli felkészülést. A visszatérés utáni első hét zárásaként egy edzőmeccs keretein belül a III.Kerületi TVE csapatát fogadtuk Zalaegerszegen. 

A zord reggeli idő és a fagy miatt a mérkőzés a műfűves pályán került megrendezésre, eltérve az eredeti tervtől.

Már a mérkőzés kezdetén látni lehetett, hogy csapatunk intenzív felkészülésből vágott neki az edzőmérkőzésnek, hiszen a hét végére már a fáradtság is megmutatkozott játékosainkon. Nem meglepő, hiszen a hét több napján is két edzés volt a napirenden. 

Az első játékrész végig lendületes volt, csapatunk első gólját Zimonyi Dávid szerezte meg a 13. percben. A következő nagy lehetőségünk Meshack előtt adódott, aki egy büntetővel egyenlíthetett volna az 1-2-es állásnál, azonban a tizenegyest az ellenfél kapusa kivédte. 

A mezőnyfölény végig csapatunké volt, több szép támadást is vezettünk, a helyzeteket viszont a III.kerület csapata használta ki jobban, amikből végül három vendég gól született az első félidő alatt. (Borvető 12. , 44 / Opavszszky 27.)

Így 1-3-as állással zártuk a mérkőzés első felét. 

A második félidőre teljesen új csapattal álltunk fel, hiszen vezetőedzőnk mindenkinek lehetőséget szeretett volna adni a játékra. A mérkőzés végéhez közeledve a szépítés lehetősége Szalay előtt adódott, aki egy Meshack passzt váltott gólra a 72. percben. Az utolsó gól lehetősége mégis a vendég csapathoz vándárolt, amikor a labda Silihez került, aki a 89. percben megszerezte a mérkőzés utolsó gólját, így 2-4-es végeredménnyel záródott a találkozó. 

Gratulálunk a III.Kerületi TVE csapatának a győzelemhez! 

 A hét utolsó napját csapatunk pihenővel tölti, hétfőn pedig újult erővel folytatják a felkészülést. 

Januárban még három edzőmérkőzés vár a fiúkra.

Összeállítások: 

ZTE FC. I. félidő: Demjén - Lesjak, Serafimov, Kálnoki-Kis, Bedi - Sankovic, Halilovic - Meshack, Spoljaric, Grezda - Zimonyi.

ZTE FC II.  félidő: Köcse - Rebrenik, Sebestyén, Bobál, Gergényi - Németh D., Halmai  - Milovanovikj, Tajti, Szalay - Zsóri.