Június 24-én csapatunk megkezdte a felkészülést a 24/25-ös szezonra, melynek első edzőmérkőzését a Budapest Honvéd ellen játszottuk, június 29-én, szombat délután. 

Nem kellett sokat várni a mérkőzés első góljára: a 7. percben Lőrinczy szabadrúgását Keresztes tudta értékesíteni, így a Budapest Honvéd ragadta magához a vezetést. (0-1)

Ezt követően kiegyenlített játék zajlott, mindkét oldalon történtek próbálkozások. 

A huszadik perc környékén Németh végzett szabadrúgást, ami szép próbálkozásnak bizonyult, azonban a vendég kapus védeni tudta a lövést. 

Az elkövetkező percekben csapatunk került fölénybe, jórészt a vendég térfélén zajlott a játék. 

A 29. percben Meshack beadására Klausz érkezett és váltotta fejesgólra a lehetőséget, ezzel megszerezve az egyenlítő gólt. (1-1)

A játékrész hátralévő részében továbbra is kiegyenlített játék zajlott, több találatát azonban nem született, így 1-1-es félidei végeredménnyel vonultak a szünetre a csapatok. 

A második félidőre teljes sort cseréltünk.

A játékrész során tovább folytatódott a kiegyenlített küzdelem, mindkét csapat próbálta magához ragadni a vezetést. 

A vezető találat megszerzése végül a Budapest Honvéd csapatának sikerült, a 78. percben Krajcsovics talált a kapuba, ezzel beállítva a mérkőzés végeredményét. (1-2)

 

Keződcsapataink: 

1. félidő: Gundel-Takács – Bakti, Szendrei, Safronov, Medgyes – Meshack, Boros, Sankovic, Németh D. – Klausz, Sajbán 

2. félidő: Németh E. – Nyíri, Várkonyi, Evangelu, Csonka – Mim, Kiss B., Cubrilo (66' Deme), Vogyicska, Csóka Do. – Spoljaric