Interjú Végh Gáborral

Az utóbbi napokban felröppenő hírekkel kapcsolatban szerettünk volna tiszta vizet önteni a pohárba, így megkérdeztük klubunk elnökét, Végh Gábort, a hétvégi mérkőzéssel, a célokkal és az edzőkérdéssel kapcsolatban.

Nagyon kellett már ez a hazai siker, hogy látta a mérkőzést?

Igen, fontos volt számunkra, hogy végre hazai környezetben is győzedelmeskedni tudjunk, sajnos erre most a szezon ötödik itthoni mérkőzéséig kellett várni. Úgy láttam, hogy megérdemelten nyertünk, mi alakítottuk ki a több helyzetet és a kritikus pillanatokban Demjén Patrik jól védett. Ebben a szezonban először összeszedettek és szervezettek voltunk.

Hogy látja, hány ponttal szerezhettünk volna többet az idei szezonban?

Nem kizárólag pontokban, hanem jövőképben gondolkodom. A fejlődést és a tudatos szakmai munkát szeretném látni a csapaton. Nem siránkozni kell, hanem megoldani az elvállalt feladatot és akkor, csak és kizárólag akkor, az pontokban is megmutatkozik.

Waltner Róbert irányít a kispadon a Ferencváros ellen?

Igen, Róbert és stábja vezeti a csapatot a Fradi ellen. Számomra a kitűzött célok elérése az első, amennyiben ezeket teljesítjük, nincs edzőkérdés a klubnál. Racionális alapon döntök minden esetben és ezt várom el a kollégáimtól is. Ez egy első osztályú futball klub, ahol az érzelmeink nem mehetnek az eredmények rovására, hisz az NB I-es tagság a legfontosabb számomra és a szurkolók számára is.