Így várja a két vezetőedző a szombati ZTE FC - Bp. Honvéd mérkőzést.

Dr. Dobos Barna: „A szombati mérkőzésre való felkészülésünk nem volt ideális, hiszen sérülések és eltiltások is nehezítik a helyzetünket. Folyamatosan egyeztetek az egészségügyi stábbal, hogy kikre számíthatok a Honvéd ellen. Az U21-es válogatottban szereplő játékosaink is csak szerdán csatlakoztak ismét a csapatunkhoz. A nehézségek ellenére nagyon hasznos mérkőzést tudtunk játszani a Slaven Belupo ellen múlt pénteken, ahol a 2-1-es győzelmünknek is kicsit nagyobb lett az értéke a szokottnál a három hétvégi magyar-horvát párharc tükrében.

Ahogy várható volt, a Honvéd a kezdeti nehézségek után magára talált, az elmúlt két meccsükön hozzánk hasonlóan négy pontot szereztek. Hazai pályán játszunk, ahol mindig pontokra van szükségünk, bízom benne, hogy sokan kilátogatnak a ZTE Arénába és remek lesz a hangulat, nagy szükségünk van szurkolóink támogatására, ami plusz erőket mozgósít a csapatban.”

Giuseppe Sannino: „Bár a válogatott mérkőzések miatt szünetelt a bajnokság, szeretnénk ott folytatni, ahol abbahagytuk, hiszen a legutóbbi három meccsünkön veretlenek maradtunk, és két győzelem mellett a listavezető Ferencvárossal játszottunk döntetlent. A Zalaegerszeg újonc csapat, de ez nem számít, mert erős riválisról van szó, viszont tudjuk, hogy mire van szükség ahhoz, hogy szombaton győzni tudjunk. Azért utazunk Zalaegerszegre, hogy elhozzuk a három pontot, ehhez legalább olyan küzdőszellemre lesz szükség, mint a legutóbbi mérkőzésünkön. A bajnokság eddigi részében egyedül a Paks ellen játszottunk igazán rosszul, és szeretnénk továbbra is fejlődni, javulni, még jobb futballt mutatni, de valójában nem az érdekel, hogy milyen játékot nyújtunk, hanem az, hogy megszerezzük a győzelmet.”