Így várja a két vezetőedző a vasárnapi Ferencváros - ZTE FC bajnoki mérkőzést.

Dr. Dobos Barna: "A Fradi győzelmi, mi pedig döntetlenszériában vagyunk, így valamelyikünk sorozata vasárnap biztosan megszakad. Hazai pályán a Ferencváros egyértelmű esélyese a találkozónak, de így vélekedett mindenki a szeptemberi meccsünk előtt is, aztán végül csak a naivitásunk miatt nem sikerült bombameglepetést szereznünk. 
Azt szokták mondani, az élet mindig ikszre játszik, és mi eddig is sokat tettünk annak érdekében, hogy stílusos futballt játsszunk, de eddig az a pici plusz nem felénk billent, így most azért dolgozunk, hogy Fortuna is a mi oldalunkra álljon. Szerintem jó meccset játsszunk majd a Groupama Arénában, amelyen biztosan mindkét szurkolótábor jól szórakozik majd."

Szergej Rebrov: "Emlékszem, hogy nem volt könnyű megszerezni a győzelmet szeptemberben a ZTE ellen, hiszen a mérkőzés utolsó perceiben sikerült a fordítás. Nekem ez is mutatja, hogy a Zalaegerszeg egy jól szervezett, stabilan játszó csapat, akik mindent megtesznek azért, hogy jól szerepeljenek. Akkor sikerült megtalálnunk az ellenszert, most is az lesz a dolgunk, hogy mindent megtegyünk a három pontért.
Egy nemzetközi porondon szereplő csapatnak mindenre készen kell állnia, függetlenül attól, ki az ellenfél. A bajnokságban jól állunk, a kupában is megmérettethettük magunkat kisebb osztályú csapatok ellen, az Európa Ligában is sikerült pontokat szerezünk. Nekem a legfontosabb továbbra is a fejlődés, és az, hogy lássam a játékosokon az akaratot arra, hogy minél tovább jussanak. Örülök, hogy megfogadják azokat a tanácsokat, amiket mondok nekik, hiszen mind a sikerért dolgozunk." (fradi.hu)