Zimonyi hajrábeli gólja pontot ért a BKV Előre ellen.

NB III-as csapatunk a múlt heti, balatonfüredi döntetlen után ma hazai pályán fogadta a BKV Előre együttesét. Bozsik József fiatal gárdája végig egyenrangú ellenfele volt rutinosabb ellenfelének, és Zimonyi Dávid hajrában szerzett góljával megérdemelten szerzett pontot.

- Az első félidőben hiányoltam a mélységi beindulásokat, ami rányomta a bélyegét a támadójátékunkra, nem volt bennünk igazi átütőerő - értékelte a találkozót honlapunknak a lefújás után Bozsik József vezetőedző. - A félidőben ezt megbeszéltük, így a második játékrészben már jóval többet mentünk az ellenfél kapuja felé, próbáltunk a védelmük mögé kerülni. A gólt rosszkor kaptuk, a jövőben egy ilyen kisszögletet le kell védekeznünk, de utána még több energiát mozgósítottak a fiúk, és úgy érzem, megvoltak a helyzeteink a mérkőzés megfordításához is, hiszen többször kerültünk nagyobb helyzetbe a BKV Előre kapujának előterében.

ZTE FC - BKV Előre 1-1 (0-0)
ZTE FC: Köcse - Jóna B., Németh E., Sebestyén, Kun - Szabó B., Kovács B. - Hegedüs, Szökrönyös (Abért), Zimonyi - Bedő R. (Kiss Á.)
Gólszerzők: Zimonyi (87.) ill. Csanálosi (52.)
Kiállítva: Csanálosi (79.)