Mosonmagyaróváron a hajrában közel álltunk a győzelem megszerzéséhez, végül egy ponttal gazdagodtunk.

Csapatunk az NB II 33. fordulójában a bennmaradásért küzdő Mosonmagyaróvár ellen lépett pályára. Együttesünkből sérülés miatt hiányzott Babati Benjamin és Aljosa Vojnovic, rajtuk kívül Devecseri Szilárd is a kispadon kezdte a mérkőzést.

Az első kisebb lehetőségek a hazaiak előtt adódtak, Kozma lövését Zöldesi magabiztosan védte, Winkler pedig egy szöglet után a kapunk fölé célzott. Ezt követően a mieink átvették az irányítást: a 20. percben Barczi játszott Hudák elé, aki a szép akció végén kevéssel lőtt mellé, majd négy minutummal ismét középpályásunk próbálkozott, de kiszorított helyzetből leadott lövését védeni tudta a hazaiak kapusa.

Lesjak a 33. percben egy kapu előtti kavarodás után lőtt, a védők és a kapus közös erővel tisztáztak. Így 0-0-s állással mehettek pihenőre a csapatok, majd a második félidőre a hazaiak cserével próbáltak frissíteni.

Az 56. percben Eszlátyi révén megszerezte a vezetést az MTE, de előtte már mi kaphattunk volna szabadrúgást: úgy tűnt, Bedit lerántották, a játékvezető sípja azonban néma maradt (1-0).

A 68. percben látványos góllal egyenlítettünk: kombinatív támadás futott végig a pályán, melynek végén Farkas Bobálhoz játszotta a labdát, aki félfordulatból, 17 méterről nagy gólt lőtt a jobb alsó sarokba (1-1)!

Barczi előtt adódtak újabb lehetőségek, emelése nem sokkal kerülte el a mosonmagyaróvári kaput, majd kevéssel a lefújás előtt egy kényszerítő után lőtt, de kevéssel célt tévesztett.

A mérkőzés így 1-1-es döntetlennel zárult; a lelkes, nehéz helyzetben lévő hazaiak ellen – főleg a hajrában – közel álltunk a győzelem megszerzéséhez. Ráadásul az egy ponttal is tovább növeltük előnyünket a tabella élén, így a második helyezett Gyirmótot már tíz ponttal előzzük meg. Folytatás egy hét múlva hazai pályán, a Budaörs ellen.

Credobus Mosonmagyaróvár – ZTE FC 1-1 (0-0)
Mosonmagyaróvár: Somogyi – Kozma, Sziklási, Forgács, Németh Á. (Darázs, 46.) –Winkler Á. (Jelena, 73.), Vágó, Nagy I. (Gálfi, 69.), Bakos, Eszlátyi – Szabó
ZTE FC: Zöldesi – Bolla, Lesjak, Szépe, Bedi – Kiss M., Kocsis – Barczi, Hudák (Bobál, 57.), Farkas  (Devecseri, 84.)– Novák (Gajdos, 69.)
Gólszerzők: Eszlátyi (56.) ill.  Bobál (68.)
Sárga lap: Winkler (73.) ill. Kiss M. (76.)
Piros lap: -