A második félidőben mindkét oldalon egy-egy gól született.

Csapatunk szombat délután a válogatott szünetet kihasználva a horvát élvonalban szereplő NK Varazdin ellen lépett pályára felkészülési mérkőzésen. A mieinknél az U21-es válogatottban szereplők és a sérültek kivételével mindenki szerepet kapott a több nagy helyzetet és két gólt hozó meccsen.

A 3. percben Stieber passza után Radó harcolt ki büntetőt, Stieber bal alsóba tartó lövését bravúrral ütötte ki az ellenfél hálóőre. A 15. minutumban vendégrészről Benko lőtt kapufát, majd Babati nagy kapáslövését védte bravúrral Gavranovic. Karlo is a kapufát találta el, majd Bobál G. fejesét mentette a vendégkapus.

A második félidő derekán Kolaric lövésénél mutatott be bravúrt Szemerédi, a kipattanót azonban Glavina pár lépésről a hálónkba lőtte. Egy percre rá Hudák remek kiugratása után Meshack 14 méterről tekert kevéssel a bal felső mellé. A 88. percben aztán jött a gólunk: Hudák játszotta tisztára magát, beadása után Meshack lőtt a kapuba (1-1).

A jó iramú találkozó remekül szolgálta a felkészülésünket, együttesünk jövő vasárnap a a Ferencváros otthonában folytatja a bajnoki küzdelmeket.

ZTE FC - NK Varazdin 1-1 (0-0)
Vezette: Molnár Attila (Huszár Balázs, Kulman Tamás)
ZTE FC: Szemerédi - Kocsis, Lesjak (Devecseri), Bobál D. (Szépe), Bedi (Grumic) - Mitrovic (Hegedüs O.), Kiss M. - Babati (Golodiuk), Stieber (Hudák), Radó (Meshack) - Bobál G. (Ikoba)
NK Varazdin: Gavranovic - Prce, Roca, Benko, Trezak, Senic, Kolaric, Stefulj, Stolnik, Trajcic, Perkovic
Cserék: Glavina, Vuklea, Sambolec, Horvát, Fucak
Gólszerzők: Meshack (88.) ill. Glavina (71.)