A hétvégén a fővárosba látogattunk

A napsütéses szombat délutánt a Budapest Honvéd háza táján töltöttük, akikkel egy edzőmérkőzés keretein belül csaptunk össze. 

Az első játékrész kiegyenlítettnek mutatkozott, egyik csapat sem dominált a pályán. A kapunkra egyetlen veszélyesebb helyzet leselkedett csupán, azonban a hazai csapat nem tudott gólt szerezni.

Az első félidőben csapatunk részéről két Tajti általi szabadrúgásból bontakoztak ki izgalmasabb helyzetek, illetve még egy bűntetőgyanús incidenssel találkozhattunk, amiben Lesjak került a földre, a játékvezető azonban nem ítélte meg a tizenegyest. 

Így 0-0-al zárult az első félidő. 

A második félidő elején egyik csapat sem cserélt teljes sort, hozzánk csupán Gergényi és Zsóri érkezett újonnan a pályára. Amellett, hogy a mérkőzésen Fehér Barni is debütált, a 70. perctől kezdődően már öt Szőcs János Akadémistánk is a pályán volt.

A második játékrészben többet birtokoltuk a labdát, nagyobb fenyegetést jelentettünk. Meshack többször is jól alakított ki helyzeteket, azonban megmozdulásaiból nem született gól. A hazai labdarúgók sem jelentettek komolyabb fenyegetést kapunkra, így a második  félidő, s ezzel a mérkőzés is egy 0-0-as döntetlennel zárult. 

A felkészülési mérkőzések sorát a Lendva csapata ellen folytatjuk, január 21-én. 

Összeállítás:  

ZTE FC: Gyurján (67' Köcse.) – Lesjak, Serafimov ( 25' Bobál), Kálnoki-Kis (67' Sebestyén), Bedi, Sankovic, Halilovic (67' Papp), Tajti, Meshack (67' Fehér), Grezda (46' Gergényi), Szalay (46' Zsóri)