Így várja a két vezetőedző a szombati Mezőkövesd-ZTE bajnokit.

Csapatunk szombaton 19:30-tól, a Mezőkövesd otthonában játssza első bajnoki mérkőzését a 2019/2020-as NB I-es idényben. Az alábbiakban a két vezetőedző várakozásait olvashatják.

Dr. Dobos Barna: „A felkészülés alatt remek körülmények között, többek között kilenc napos szlovéniai edzőtáborban készülhettünk, viszont sajnos több sérülés nehezítette a munkát, ezen kívül többen menet közben csatlakoztak hozzánk, akiket be kell építenünk a csapatba, így a keret kialakítása folyamatos és még most sem végleges. Nagyon nehéz a sorolásunk, hiszen az első négy bajnokinkból hármat idegenben kell játszanunk, hazai pályán pedig a címvédő Ferencvárost fogadjuk. Ezért is nagyon fontos a Mezőkövesd elleni első mérkőzés, nagy erőket fektettünk az erre való felkészülésre. A papírforma szerint idegenben nem mi vagyunk az esélyesek, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt felborítsuk, és jó eredményt érjünk el a bajnoki rajton.”

Kuttor Attila: "Az előző hét még a bajnoki főpróbára való felkészülés jegyében zajlott, de miután azzal már végeztünk, most már kizárólag a Zalaegerszeggel foglalkozunk. Szeretnénk jó rajtot venni az új szezonban, amit természetesen a három pont megszerzése jelentene. Nem mondok újdonságot a győzelmi vágy megfogalmazásával, mert mindig, minden mérkőzésen azért lépünk pályára, hogy sikeresek legyünk. Jól sikerült a felkészülésünk, sok edzőmérkőzést tudtunk játszani, amelyek mindegyike hasznosnak bizonyult. Eddig is próbáltuk feltérképezni a ZTE gárdáját, és a mérkőzésig hátralévő időben is készülünk még, hiszen küzdelmes találkozóra számítunk, mint az OTP Bank Liga mezőnyében mindenki ellen."