A szerdai edzést már a Dunaújváros PASE-tól érkező Dobos Barna tartotta. A magánéletben felsőfokú gyógyszerész és közgazdász végzettséggel rendelkező tréner elmondta, azzal a feladattal keresték meg, hogy a ZTE FC ismét az élvonalba kerüljön. Mint mondta, "ez már egy olyan kihívás volt számomra is, amin nem sokat kellett gondolkodnom, és elvállaltam".
A csapat átalakításáról, felépítéséről a következőket mondta: "Első feladatom, hogy testközelből is megismerjem a csapatot és felmérjem a játékosok fizikális és mentális állapotát, valamint minél előbb megtaláljam a legideálisabb felállási formát, ahol a legjobban tudnak teljesíteni. Megnéztem a ZTE eddigi meccseit, kezd kialakulni a fejemben pár elképzelés, amit a napi munka során fogunk begyakorolni."
Az új vezetőedző szerződése nyárig szól.

Dobos Barna a Barcs SE csapatánál kezdte edzői munkáját 2002-ben.
2005-től 2012-ig utánpótlás edzőként dolgozott a Dunaújváros, a Videoton és a Puskás Akadémia korosztályos csapatainál.
2012-ben vette át a Dunaújváros NB III-as felnőtt csapatát, amellyel megnyerte a bajnokságot és egyből feljutott az NB II-be.
A következő szezonban újabb bravúrt hajtott végre csapatával, második helyen végzett a DPASE-val, amivel a csapat feljutott az NB I-be.
A gazdasági nehézségek miatt a dunaújvárosiak visszaestek a harmadosztályba, ahol tavaly negyedik helyen végeztek. Idén 5 forduló után holtversenyben a második helyen állnak az első helyen 12 ponttal.