Egy nagy megmérettetés még vár ránk a válogatott szünet előtt

Március 17-én a Debreceni VSC vendégszeretetét élvezhetjük majd a bajnokság 25. fordulójában. A piros-fehérek hozzánk hasonlóan egy döntetlennel hangoltak a találkozóra, miután sikerült pontot rabolniuk az első helyért küzdő Paks otthonából.

Azzal, hogy két gólos hátrányból álltunk fel az MTK ellen, továbbra is megőriztük hazai veretlenségünket a tavaszi érában és további pontszerzési reményekkel utazhatunk el vasárnap a Nagyerdei Stadionba is.

A 67. első osztályú bajnoki összecsapására készül a két alakulat, az örök mérleg pedig a debreceniek felé billen. Ha vasárnap nem sikerülne pontot szerezni idegenben, az azt jelentené, hogy a DVSC 36. győzelmét aratta felettünk, ami a duplája az általunk megnyert mérkőzéseknek.

A két csapat formáját elemezve azonban biztató jelek árulkodnak. Láthatjuk, hogy az elmúlt öt mérkőzésen 8, tehát szintén a dupláját szereztük a Loki által begyűjtött négy pontnak. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy könnyű mérkőzésre számíthatunk a tabella közepén elhelyezkedő ellenfelünk ellen. Hangsúlyozta ezt a korábbi DVSC játékos, Antonio Mance is.

„Úgy gondolom van esélyünk a Debrecen ellen, de nagyon nehéz meccsre számítok. Jó csapatuk van és hazai pályán mindig nagyszerű focit játszanak.”

Mance mutatóiban javuló tendenciát vehetünk észre mióta klubot váltott. Az átlagos meccs utáni értékelése egy teljes egészet javult és rendre 7 fölé pontozzák a szakértők. A gólokat is nagyobb számmal termeli, 8 találattal többet szerzett szinte ugyanannyi mérkőzés alatt.

„Sokkal jobban játszok Zalaegerszegen, mert több játéklehetőséget kapok és minden pályán töltött perc számít. Nem teszek különbséget a DVSC ellen, olyan lesz, mint bármelyik másik mérkőzés és győzni szeretnénk.”

A legutolsó alkalom, amikor pontot szereztünk a Loki ellen még 2022 augusztusában volt. Akkor egy hazai, gólban gazdag találkozón tudtunk 4-2 arányban győzelmet aratni. Ez csupán egyel több ok, hogy szorítsunk a csapatnak, hiszen a Zete formáját látva joggal bizakodhatunk egy újabb pontszerzésben. A mérkőzés 12:30 órától kezdődik, jó szurkolást kívánunk mindenkinek! Hajrá Zete!

SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK
Jegyeket elővételben online lehet megvásárolni a www.nagyerdeistadion.hu oldalon, szurkolói kártya és személyes adatok megadása nélkül. A tranzakcióhoz regisztráció szükséges.

JEGYÁRAK
Mérkőzést megelőző 2.napig (online): 1.700 Ft
Mérkőzést megelőző 2.naptól (online): 2.200 Ft
Helyszínen: 2.800 Ft (A vendégpénztár 10:00 órától nyit)
Gyermekjegy: 1.100 Ft (6-14 év között)
6 éves kor alatt ingyenes a belépés

Parkolásra a stadion északi rendezvényterén kialakított vendégparkolóban van lehetőség.
Egy büfé várja teljes körű kiszolgálással a szurkolókat.