A DVSC lesz csapatunk harmadik ellenfele

Az OTP Bank Liga következő fordulójában a Lokihoz látogatunk.

A hajdú-bihari csapat háza táját sem kerülte el a nyári játékosmozgás, távozott a csapattól Okan Aydin , Raul Balbarau, Baráth Péter, Sylvain Deslandes, Matar Dieye, Kovács Péter, Kundrák Norbert , Major Sámuel, Sós Bence, Saná Gomes és Varga Kevin, míg érkezett Brandon Domingues, Joao Oliveira, Hamzat Ojediran és Vajda Botond.

A Srdjan Blagojevic vezette együttes eddig csupán egy mérkőzést játszott az OTP Bank Ligában: a második fordulóban a Paksi FC csapatával vívtak volna meg, azonban halasztották a mérkőzést, így a debreceni csapat jelenleg egy győzelmet tudhat a háta mögött. Az első fordulóban a Mezőkövesddel találkoztak, ahol 3-1-es végeredmény született. 

Csapatunk az előző fordulóban az MTK Budapest gárdáját fogadta a ZTE Arénában, ahol Sajbán Máté és Tajti Mátyás góljával végül 2-1-es sikert arattunk, ezzel hazai pályán tartva a három pontot. Az előző szezonban egy győzelem és két vereség volt a mérlegünk a DVSC csapatával szemben, akik végül a tabella harmadik helyén zárták a 22/23-es idényt. 

Az OTP Bank Ligát tekintve eddig nem látogattunk még idegenbe, így a vasárnapi megmérettetés lesz az első, amelyet vendégként játszunk az idei szezonban, a cél pedig nem más, minthogy a lehető legtöbb pontot hozzuk haza Zalaegerszegre! 

Hajrá, Zete!