Az OTP Bank Liga 4. fordulójában Debrecenbe utazunk az NB I egyik újonc csapatához. Együttesünk előtt egy kihívást jelentő hét áll, hisz a vasárnapi mérkőzésünket szerdán fejeztük be, pénteken pedig már a cívisvárosba utazunk. Mindezek ellenére, három pontért utazunk a huszonegyedik század egyik legsikeresebb magyar csapatához.

Együttesünk három nehéz mérkőzéssel kezdte a bajnokságot, jó csapatok ellen játszva eddig egy pontot gyűjtve.

A debreceni klub jól kezdte az idényt, az elmúlt három meccsén öt pontot szerezve. Az első fordulóban a Bozsik Arénában győztek, ezt követően pedig az Újpest és a Paks ellen is döntetlen játszottak.

Nyáron sokat erősödött a hazai klub, leigazolták David Babunskit, Charlestont, Sylvian Deslandest, Marko Nikolicot és Gróf Dávidot is. Kölcsönben pedig Soltész Dominik érkezett a Honvéd csapatától.

Legutóbbi összecsapásunk alkalmával komoly sikert értünk el a Nagyerdei Stadionban. 2020. március 14-én 3-0-ra nyertünk, Bobál, Stieber és Radó góljaival.

 Szurkolói információk

Vendégjegyet online és a helyszínen is tudnak vásárolni szimpatizánsaink. A jegyek elővételben online 1.500 Ft-ba kerülnek a mérkőzést megelőző 2. napig. A mérkőzést megelőző 2. naptól online 2.000 Ft-ba, a helyszínen a Nagyerdei Stadion vendégpénztárába pedig 2.500 Ft-ba. A vendégpénztár a mérkőzés előtt négy órával nyit.