Június 29-én, 12 órától lehet megvenni a belépőket a Zete Fiesztára

Mint ismeretes, július 15-én felnőtt férfi labdarúgócsapatunk a BL-résztvevő Union Berlin ellen játszik felkészülési találkozót a Zete Fieszta keretein belül. A berlini együttes elleni találkozó 16:30-kor kezdődik, előtte pedig a korábbi évekhez hasonlóan, színes programokkal várjuk szurkolóinkat a Fiesztán.

Jegyértékesítés

Az Union Berlin elleni találkozóra online a jegyeket a ticket.ztefc.hu oldalon lehet megvásárolni június 29-én, 12 órától. A jegyvásárláshoz regisztrálni kell az oldalon, majd klubkártyát igényelni, ezt követően pedig megvásárolható a belépő a mérkőzésre. A találkozó csak érvényes klubkártyával látogatható. A regisztráció folyamatáról EBBEN a cikkben olvashatnak részletesen az érdeklődök. Fontos kiemelni, hogy az online regisztráció során a kedvezményre jogosító okmányokat nem tároljuk, kizárólag ellenőrzés céljából kérjük őket.

Szintén a csütörtöki naptól lehet személyesen is jegyet váltani a találkozóra, a ZTE Aréna jegypénztárában, mely hétköznap 12 és 19 óra között, szombaton pedig 9 és 14 óra között várja szurkolóinkat. A klubkártya igénylést helyszíni vásárlás esetén is szükséges elvégezni, így kérjük, hogy hozzák magukkal kedvezményre jogosító okmányukat.

 

Bérletértékesítés

A tegnapi napon online formában már elindult a bérletérékesítés a következő szezonra, július 29-től pedig személyesen is meg lehet váltani a szezonbérleteket a 2023/24-es idényre a ZTE Aréna jegypénztárában, a fent említett időpontokban. Azon szurkolóink, akik megváltották bérletüket a 2023/24-es szezonra, ingyenesen tekinthetik meg a Zete Fieszta főmérkőzését.

 

Jegyárak

Íme, a jegyárak az Union Berlin elleni mérkőzésre. A kedvezményes jegyeket diák és nyugdíjas szurkolóink vehetik igénybe. Az Egerszeg Kártya biztosította engedmény a kedvezményes árú belépőkre is vonatkozik.

Zete Fieszta

Jegyár

Teljes árú

Kedvezményes

Déli II. és IV. 

10,990Ft

9,900 Ft

Észak II-III-IV.

10,990Ft

9,900 Ft

Déli I. és V.

8,990 Ft

7,990 Ft

Észak I. és V. 

8,990 Ft

7,990 Ft

Nyugat 

7,490 Ft

6,990 Ft

Kelet

8,990 Ft

7,990 Ft

 

Biztassuk játékosainkat a Bundesliga egyik élcsapata ellen!

Hajrá, Zete!