Négy gólt hozott a második játékrész

Az NB III. Nyugati csoportjának 35. fordulójában Csornára látogattak fiataljaink.

Az első játékrészben főként a mezőnyben zajlott a mérkőzés, mindkét csapat próbálta megszerezni a vezető találatot, gól azonban a szünetig nem született.

A 48. percben Kerékgyártó Dávid kulcspasszára érkezett jó ütemben Visy Bálint, aki közelről bombázott a felsőléc alá. (1-0)

Az egyenlítő gólra nem kellett sokat várni, az 52. percben a hazai csapat végezhetett el sarokrúgást. A felszabadítást követően Baloteli iramodhatott meg, középre tett labdáját Bedő Roland értékesítette magabiztosan. (1-1)

A 72. percben kontrából támadhatott a csornai alakulat, Visy jó ütemben passzolta a játékszert Füleki Márk elé, aki közelről lőtt a hálóba. (2-1)

A hosszabbítás második percében Farkas Zoltán cselezte ki a védőket és Németh Ervin mellett gurított a kapuba, ezzel a találattal beállítva a végeredményt. (3-1)

Gólzáporos második félidőt követően a Csornai SE együttesének sikerült otthon tartania a három pontot.

Koller Zoltán tanítványai a következő fordulóban a tabella 6. helyén álló III. Kerületi TVE csapatát fogadja Zalaegerszegen, május 6-án 13 órakor.

 

Csornai SE – ZTE FC II. 3-1 (0-0)

Csornai SE: Ficsór, Veres, Zámbó, Füleki, Márton (58’ Farkas), Böcskey (76’ Ladjánszki), Kerékgyártó, Visy (87’ Csete), Kelemen, Füzi, Tóth.

ZTE FC II.: Németh, Jóna (85’ Mulasics), Sebestyén, Dóczi, Király, Bedővári, Tullner (46’ Balabás), Bedő, Csóka (46’ Varga), Baloteli, Kámi.