Klubunk hosszú távú szerződést kötött Csóka Dominikkal!

A zalaegerszegi születésű, saját nevelésű játékosunk hatéves kora óta futballozik egyesületünkben és idén már az első csapatunkban is bemutatkozhatott az élvonalban – mindössze tizenhét évesen – az Újpest FC elleni szezonzáró alkalmával.

Az utánpótlás válogatott labdarúgó komoly hagyományokat visz tovább, hisz édesapja magyar bajnok a ZTE-vel, bátyja – Csóka Dániel – pedig Angliában a Wimbledon csapatánál hivatásos labdarúgó.

Hosszabbításával kapcsolatban honlapunknak adott interjút elsőízben a szélsebes támadó.

 

Egyértelmű volt számodra, hogy új kontraktust írj alá a klubbal? Úgy tudjuk sok más kérőd akadt, a legnagyobb hazai akadémiák közül is.

Végig az volt bennem, hogy maradni szeretnék a Zeténél. Számomra nem volt kérdés, hogy itt akarom folytatni a pályafutásomat és hatalmas megtiszteltetésnek tartom, hogy az egyesület felajánlotta a szerződést.

 

Kitől tanultál a legtöbbet és kire nézel fel az egyesületnél?

Természetesen az összes edzőmtől tanulhattam, sok mindent elsajátíthattam a tréningeken és az egyéni képzések alkalmával. Hasznos tanácsokat kaptam a labdarúgással kapcsolatban és a magánéletben is. Ha egy valakit kellene kiemelnem, akkor Molnár Balázst említeném, aki a fejlődésemet tekintve rendkívül sokat adott számomra.

 

Hogy zajlik a felkészülésed és mik a céljaid 2021/22-es szezonra?

Három hét volt a pihenőm és hétfőn megkezdtük az edzéseket az NB III-as csapattal. Keményen kezdtük a hetet, mondhatni „belecsaptunk a lecsóba”, de így is kell zajlania egy jó alapozásnak.

A célkitűzéseimet tekintve, szeretnék stabil helyet kivívni magamnak a második csapatban és előbb-utóbb odaérni a felnőttek közé!