NB III-as csapatunk bravúros sikert aratott az utolsó fordulóban

Az NB III. Nyugati csopotjának zárófordulójában az ezüstérmes BVSC-Zugló otthonába látogattunk.

A 19 éves átlagéletkorral rendelkező fiatal csapatunk masszívan, kimagaslóan jól védekezve kezdte meg a szezonbeli utolsó mérkőzést.

A hazai pályán játszó zuglói csapat próbált nyomást helyezni ránk, azonban pontos passzokkal, az ellenfél védelmét kijátszva a 12. percben Györe Levente tört kapura, Tóth Kristóf pedig utolsó emberként szabálytalankodott, akit a bíró kiállított.

Az ezután már csupán tíz emberrel játszó hazai csapat ellen többször is sikerült helyzetet kialakítanunk, azonban a félidő első részében egyikből sem született gól.

A játékrész végéhez közeledve, Fehér Barnabás állt közel a gólhoz, de lövése nem sokkal a kapu mellé ment.

44. percben azonban megtört a jég: egy szögletet követően a lecsorgó labdát Kámi Belián lőtte az ellenfél hálójába, ezzel megszerezve a mérkőzés első és utolsó góját. (0-1)

A második félidőben a zuglói csapat az egyenlítésért küzdött, többször is veszélyeztette a kapunkat. Kokenszky Norbert révén kapufáig is eljutottak a hazaiak, de gólt nem tudtak szerezni.

Mieink előtt is adódtak lehetőségek a második játékrészben, de már nem született több gól a mérkőzésen, így rendkívül fegyelmezetten játszva, értékes győzelmet arattunk a 38. fordulóban. 

Második csapatunk győzelemmel zárta tehát a 2021/2022-es szezont és végül 48 ponttal, a tabella 12. helyén értek célba. 

Szép volt, fiúk!

BVSC-Zugló - ZTE FC II. 0-1 (0-1)

Gól: Kámi

Összeállítások: 

BVSC-Zugló: Kovács - Frőhlich, Nagy, Szalánszki, Kokenszky, Erdélyi (68' Ciceu), Balogh (86' Osztovits), Tóth, Takács (78' Májer), Fisli (78' Nádor), Filipovic (68' Kelemen) 

ZTE FC: Németh - Jóna, Bekő, Dóczi, Fehér, Megyesi, Papp Cs., Szökrönyös, Györe, Bedő (66' Vert), Kámi (80' Kozma-Bognár)